Elanders parašė:
Labutis,
Man toks truputį žalias miškas - o kaip su išmokomis, jei prasitęsi? Skaito, kad jau viskas, gavai kiek reikėjo ar dar moka kažką?
Elanders parašė:
Labutis,
Man toks truputį žalias miškas - o kaip su išmokomis, jei prasitęsi? Skaito, kad jau viskas, gavai kiek reikėjo ar dar moka kažką?
Mamytes, patarkit.
10 men tik pradedu duot gabaliukais, valgytoja prasta, labai.
Noriu iki metu nutraukt zindyma, po biski neskubant. Zinau, kad reiktu duot misinio, beda kad negeria, nei gertuves, nei atviro puodelio nei buteliuko zodziu nieko.
Gal turite man kazkokiu patarimu. Dekojuu
Elanders parašė:
Labutis,
As emiau is karto 24men.
Visu pinigus mes mamos neuzdirbsim, o vaikai auga belekaip greitai
Higuaina parašė:
Mamos, o kaip jūs pačios jaučiatės?
Aš pvz esu nepatenkinta savo išvaizda. Svorio nesu priaugus nei gramo. Kiek pirmą …
Koks gražus klausimas 🥰
Net liūdna, nes pirmą, ką pagalvojau - "o koks gi skirtumas".
Svorio prisidėjo, nes valgau šudus (gaminu daug, bet ne mums su vyru), jau pripratom valgyt 1-2 kartus/parą + nesamonės, nes gi isalksti per dieną.
Nuolatinis rinkimasis ir kova tarp kuopiu namus arba kazkur varom su mazyte. Jeigu varom - nebelieka laiko arba jegu namu tvarkymui ar ruosai. Jeigu nevarom - kazka pasidarau, bet vaikas vos ne be lauko lieka, nes pavargstu nuo lekimo, jos gainiojimo, begainiojant dar rubus sudedu, kazka isskalbiu. Visgi man 40, nejaunuole jau.
Skauda visi sonai, slubcioju staigiau atsistojus. Vedo kauke nebepamenu kada uzsisejus buvau. Jauciuosi apsileudus. Spf uzsitept mano makiazas, nagus nusikarpyt mano pedikiuras.
Kaip ir viskas ok, bet be vaiko ne sekundes. Vyras po darbo tikrai paima ja, bet gi vistiek malas po kojom. O as jau ir pati nemezinau ka veikt be jos, ne del jos. Paziuriu, kad jau jai vakariene daryt, tada praust ir pagalvoju, net neapsimoka i parda vaziuot ar pradet kokia knyga skaityt.
Zodziu, praradau vilti, kad kada galesiu kazka sau, del saves. Tai jau net neliudna.
Net nieki pirkt nenoriu, nes nu o kam, niekur nevarysiu, o jei ir varysiu su dukryte, tai vistiek nespeju uzsidet - uzsitempiu 3 metu senumo dzinsus, kokua maike, plaukus susisukuoju ir varom. Nes jei dazysiuos, kazko sujauktose spintose ieskosiuos, tai net neverta bevaziuot, nes tuoj mazyte pavargs ir zirsts prades.
AsSaSG parašė:
Koks gražus klausimas 🥰
Net liūdna, nes pirmą, ką pagalvojau - "o koks gi skirtumas".
Aš valgau labai daug saldumynų, net pačiai baisu. Todel ir galvojau, kad jau busiu 5-6 kg priaugusi. Matyt trūksta energijos, tai organizmas iš saldumynų pasikrauna laikinai.
Mes gyvenam name, tai kuičiamės su mazge aplink namus. Tai dekutį pasitiesiam, tai su vežimu aplink namus ratais, tai ant rankų pasinešioju. Pripratom lauke aplink nanus būti, tai kai kur išsiruošt reikia, tai omg 🤦🏼♀️ atrodo visų namų reikia. Aną kartą draugė į svečius pasikvietė, ale paplepsėsim visos..sakau Ok, pabus mazgė su tėčiu. Pradėjo įkalbinėt, kad su mažiuke atvažiuočiau. Tai blemba net kažkaip pratrūkau, sakau jezusmarija, leiskit man nuo jos nors 3 val pailsėti..net nesmagiai pati pasijutau 😮💨
Higuaina parašė:
Aš valgau labai daug saldumynų, net pačiai baisu. Todel ir galvojau, kad jau busiu 5-6 kg priaugusi. Matyt trūksta energijos, tai organizmas iš saldumynų pasikrauna…
Ooo taip! Mes irgi name gyvenam, varineja mazute ropom aplink namus, ant pleduko 30 sekundziu 😅 bet blyn vis dregna ant zoles.
Jooo, issiruosimas man tragedija kazkooookia. Miega dabar, tai plaunu pientrauku, rubus delioju, maistuka, uzkandukys, saukstelius plaunu, pampiai, kepuryte, buteliukas pienui, kuri nusisiurbsiu kazkur, maisiukai, pledukas, jeeezus jauuuu pavargau.
Jau eisiu savo senu dzonsu ieskot 😅
Mums iki miesto apie 25 min. Kazkada visa tase pamirsau pasiimt! Sukomes atgal. Tai tiesiog grizau namo ir niekur nebevaroau, nes nu nafik, nebeverta buvo 😅
Seku ivairius puslapius, kur mamos gamina vaikuciams ivairius patiekalius, graziai sudeda i lektutes apkeptus paskui troskintus kotlietukus, darzovytes, deserciukus, blynukus su ka tik gamintom tyrelem, naminem uogom ir tttt. Ir pykstu, ir pavydziu, ir save smerkiu, ir puolu bandyt viska daryt. Virtuvej chaosas nuo 5 blynuku, kurie aisku neisejo ir mazyte nevalge, tada greit soku kazko iprasto gamint, vaikas rekia, nes alkanas. Man jau out'as, nes 13 val o dar tik kava gerus. Nu kaaaaip, kaaaaip imanoma but gerai mamai??? Kaip imanoma ir tobulai rubelius islygint, ir gantastiskus pusrycius/pietus/vakariene, uzkandzius padaryt, ir sau laiko skirt, ir isvaziuot i veiklas su mazyte, ir namai, kad blizgetu. Ir valgyt pasigamint, ir su draugais susitikt. Ir dar jegu butu. Ai, dar pasportuot but gerai.
AsSaSG parašė:
Seku ivairius puslapius, kur mamos gamina vaikuciams ivairius patiekalius, graziai sudeda i lektutes apkeptus paskui troskintus kotlietukus, darzovytes, deserciukus…
Tai, ką matom internete, yra taip tooooooli nuo realybės. Tai yra tiesiog gražiausi surinkti kadrai. Garantuoju, kad net tų mamų, kurios tai skelbia, kasdienybė taip neatrodo. O jei atrodo, vadinasi jos turi pagalbos, gal močiutė, gal auklė, gal tėtis rūpinasi vaikais, kol jos tuos blynukus kepa ir estetiškai lėkštėje išdėlioja.
O ir ne blynukai, ne nuolat išlygintos kelnytės ar blizgantys namai padaro mus geromis mamomis. Aišku, kai namuose chaosas, tai, bent man, ir galvoje chaosas, bet nuo to netampu prastesne mama. Stengtis reikia, bet taip pat reikia atleisti sau smulkmenas ir suprasti, kad visų realybė yra kitokia. Jūsų gal yra ir be tų estetiškų blynukų, bet su daug meilės ir rūpesčio vaikučiu ☺️
AsSaSG parašė:
Seku ivairius puslapius, kur mamos gamina vaikuciams ivairius patiekalius, graziai sudeda i lektutes apkeptus paskui troskintus kotlietukus, darzovytes, deserciukus…
Vaikams reikia ramios ir laimingos mamos, o ne estetiškai pateiktų blynukų. Jie tik instagramui įdomūs 🤭 man namų tvarka svarbu, nes tikrai ir galvoj chaosas, nėra nuotaikos, einu ratais, vietoj to,kad ramiai kavos atsigerciau, tai šitam skiriu laiko, bet neinu kaip išprotėjusi, nes vaikams labiau manęs reikia nei tvarkingų namų. O visko turėti neįmanoma, ir nereikia.. Ne tuo to vaiko laimė priklauso
5 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai