cooie parašė:
O jie abu tą pačią ligą turi?
Taip abu tą pačią tik vienam lengviau kitam truputį stipriau. Tėvas genetiškai yra šios ligos nešiotojas pats neserga bet perduoda vaikams
cooie parašė:
O jie abu tą pačią ligą turi?
Taip abu tą pačią tik vienam lengviau kitam truputį stipriau. Tėvas genetiškai yra šios ligos nešiotojas pats neserga bet perduoda vaikams
Na as niekur nerasiau,kad man lytis svarbiau uz vaika. Buvo klausimas ko labiau zmones nori. Tai labiau norisi berniuko. O kas busbtas, mes net neplanuojam lyties suzinot, jei bus galima nipt be lyties rinksimes ji. Lyti labiau nori suzinot vyras,o man tai jau kas bus tas, svarbu,kad viskas butu gerai. Cia,kaip ir viena nare rase,kad negali susitaikyt,kad gims ne dukra. Tai kazkaip jos komentaras jusu taip nesujudino
Ner man jokio skirtumo, kas bus tas, bet save isivaizduoju labiau auginant berniuka, man rodos su juo bus paprasciau. O jau ka D.duos tas ir bus mylimas ir auginamas
Ogo nezinojau,kad sitas forumas skirtas tik super mamoms,kurios savo gyvenimo neisivaizduoja be to pasenusio modelio,kad tik mama turi priziureti vaika. Tai viskas ok, nebebusiu cia jeigu jums atrodo,kad tik toks modelis yra idealus ir priimtinas visuomenei.
Mano aplinkoje nemazai seimu,kur mamos eijo i darba,o vyrai ejo i vpa, kur vaikai nuo 1m ejo i darzeliusbir pan.
Taip ir mes nusprende kad vyras nori vaiku,as galeciau gyvent be ju, bet priejom kompromisa,kad as vargsiu tuos 9men.,o jis bus vpa, ypac,kad jis pats to nori,i mano darbo grafikas toks,kad per sav.dirbu tik 3-4d po 6val. Tad bus apstu laiko ir su vaiku pabut ir kartu rupesciais pasidalint.
Bet turbut tai ne tas forumas,kur kitoks gyvenimo budas yra priimtinas.
Nieko apseisiu ir be forumo
Iš tiesų gal net dažniau tenka išgirsti jog moterys labiau trokšta susilaukti berniukų. Ar kada nors bandėte pareflektuoti kodėl ir jums, pačiai būnant moterimi, nesinori mergaitės? Juk tikrai ne todėl, kad mergaitės yra mažiau išdykusios ir nešioja sijonus
Čia yra daug gilesni dalykai. Viena vertus, tai ir sociumo per šimtmečius suformuota mintis, kurią sėkmingai toliau platinate, bet ir jūsų vidiniai reikalai, kurie nieko bendro neturi nei su supermamytėmis, nei su mergaitėm apskritai. Gal tikrai verta pailsėti nuo forumo ir ramiai laukti sveiko vaikelio. Sėkmės!
Filadelfija parašė:
Aplinkos vaikai nera vienturciai. Yra ir 2-3 seimoje, dvynuku. Bet tiesiog turbut taip yra, kad mergaites nelimpa, jos kitokios, nepriedusios velniupvz mano duk…
Tai jums tiesiog tokie vaikai aplinkoj sukrito, mano pvz dukrytė maža dar, bet jau dabar neaprengsi sukne ar sijonu, nes jei nepatogu lipti ir pan., visi vaikai darželyje su kostiumais nykštukų ir snaigių, o mano vaikas su naminiais treningais, ir ką? Jei tik duok lipti, bègti, mesti, šokinèti, su 4 mečiai lankom ankstyvo fizinio rengimo treniruotes ir viskas tinka.., o norèčiau pvz įrišti bantukus, bet jei nepatinka ;) dèl lipdymo, piešimo ir kitų smulkiosios motorikos užsièmimų viskas priklauso nuo to kiek tèvai įdeda darbo, aš dedu daug, nes mano manymu svarbu ugdyti nuo mažų dienų tiek smulkiąją motoriką tiek ir dèmesio koncentraciją veikloms.., bet vaikas vaikui nelygus ir čia mano giliu įsitikinimu nuo lyties nepriklauso 😌😅
Filadelfija parašė:
Ogo nezinojau,kad sitas forumas skirtas tik super mamoms,kurios savo gyvenimo neisivaizduoja be to pasenusio modelio,kad tik mama turi priziureti vaika. Tai viskas …
Niekur neikit iš forumo, svarbu dalintis nuomonèmis ne vienu kampu, priešingai ačiū, kad dalinatės savo nuomone ir patirtim. Tik praplečiat akiratį, o visos renkamės kaip kam patinka ;)
gitanadovydaityte19920630 parašė:
Genetikai aptikdavo vėlai šią liga tik maždaug 19 savaitę o ir nutraukti nėštumą nesinorejo kaip sakoma viltis miršta paskutinė visada tikejausi kad viskas bus gera…
Atleiskite, gal kiek asmeniškai, o kokia čia liga?
Twinkle parašė:
Atleiskite, gal kiek asmeniškai, o kokia čia liga?
Autosomine dominantine policistoze plius inkstų akmenligė
Oj siandien baimes apturejau... darbe baisiai daug darbo buvo, vis laiptais, aukstyn zemyn, is kabineto i kabineta, tai daiktus nest, tai vel kazka. Vienu momentu pajauciau, kad kazkaip reikia nubegti i wc, pasitikrinti. Paziuriu, o tokios rausvos iskyros, issigandau. Paskambinau ginekologui, siandien nedirba, tai greitai iki priemimo nulekiau, pasitikrinti, tai gine nieko nemate, nei is kur isskyros, nei kazkokiu persileidimo simptomu, taip ir likau nesupratusi, kas nutiko🤷♀️ patikrino, sirdute plaka, vaikelis juda, savaites atitinka, sake stebet, nepersistengt darbe🤷♀️
@lina parašė:
Oj siandien baimes apturejau... darbe baisiai daug darbo buvo, vis laiptais, aukstyn zemyn, is kabineto i kabineta, tai daiktus nest, tai vel kazka. Vienu momentu …
Poilsio reikia Jums, o ne lakstyt darbe, kaip bitutei. Man kai taip darbe buvo, ginekologė liepė savaitę namie pailsėt ir pagulinėt. Dabar turėjau irgi rožinį tepimą, tai liepė progesterono dozę laikinai pasikelt, nes vartoju papildomai.
cyple parašė:
Man su pirmuoju buvo Giastacinis diabetas, bet niekas iš karto insulino nekišo.. Sekdavau cukru žiurėdavau maistą ir nereikėjo jokio insulino
O kelintoj savaitėj Jums nustatė nėščiųjų diabetą? Ar sveikas vaikas gimė? Ar pavyko pačiai pagimdyti natūraliais takais? Ar jokių komplikacijų nebuvo? Nes labiausiai neramina, kad dar tik 13 savaičių, prieš akis visas nėštumas, nerealu bus su dieta šitiek laiko išbūt...
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai