Shine_ parašė:
Aš šiandien vyrui prie stoginės padėjau,vos kojas iki lovos nuvilkau...🫣
Gal man ryt pas vyrą į darbą prašytis, statybose mažum sugalvos mergina gimt 🤭😀
Shine_ parašė:
Aš šiandien vyrui prie stoginės padėjau,vos kojas iki lovos nuvilkau...🫣
nematomaaa parašė:
Prašom atvykti pas mus,kaip tik organizuojama talka 😂😂
As siandien i centra nuvariau koncerto paziureti😅🤣Vyras ikele story,pasipyle:Jums jau i gimdykla reikia🤣🤣🤣
Man tia juoka kelia,kiekvienas rytas:Jau?Dar ne?
Mano mama dar kazkaip ramiau,bet vyro kiekviena diena dar baliončikas nesprogo?🙈🤣
Siaip visiems pasakem iki meneio galo nes visi zinojo tik 17d.Aprimo kazkaip,del skatinimo sekmadieni zino tik abieju tevai ir vaiko kriksto mama nes paims dukra.
Akvi1ina parašė:
Sveikos 👋
Na ka šendiena buvau paskutini karta pas daktare vizito, o termonas jau 25d. dakt…
Man irgi neramu buvo nuo 37sav jau nes abu gimdziau tokiu laiku😅🤣
Nuvykau 40+3d.ziuri daktare i mane ir sako per anksti atvariau,be 41sav niekas nieko nedarys🤷♀️
Greiciausiai ir Jums paziures dar kakleli ir isleis namo iki 41+1d.namo.
Man pasake 41sav (sestadienis)niekas nieko nedarys "ale gulesiu para siaip",o jau sekmadieni 41+1d.galima vandenys nuleisti ir gimdyti.🤭Israse irgi parase,jeigu veiklos nebus-atvykti 08-25d.Paskui paklausiau kelinta geriau:Kuo anksciau atvyksime,tuom greiciau baigsime 😅🤣
Shine_ parašė:
Prašom atvykti pas mus,kaip tik organizuojama talka 😂😂
Biški toli važiuoti, autostradoje nebus kas priims gimdyma avdruk prasidėtų 🤣
Aneta5 parašė:
As siandien i centra nuvariau koncerto paziureti😅🤣Vyras ikele story,pasipyle:Jums jau i gimdykla reikia🤣🤣🤣
Aš norėjau į Vagelio varyt, bet pabijojau 🤭 dabar guliu, tai galėjau pasirodo drąsiai varyt 😒😒
Patinkasa1 parašė:
O kiek dabar santariskese privati palata kainuoja?![]()
Palatų kaina šeimai 63 arba 73 eurai (priklauso nuo palatos dydžio). Palata "Budapeštas" parai kainuoja 120 eurų
nematomaaa parašė:
Palatų kaina šeimai 63 arba 73 eurai (priklauso nuo palatos dydžio). Palata "Budapeštas" parai kainuoja 120 eurų
Sita skaiciau ir as, bet kazkur esu dar skaicius ar forume ar ne, kad plius dar 14€ prisideda, nes vyras gal kartu. O gal as cia sapnavau😂🫢
Patinkasa1 parašė:
Sita skaiciau ir as, bet kazkur esu dar skaicius ar forume ar ne, kad plius dar 14€ prisideda, nes vyras gal kartu. O gal as cia sapnavau😂🫢
VGN tai va taip rašo "1 lovadienis - 30 Eur + artimojo nakvynė (1 lovadienis) - 15 Eur.", Santaruose gal jau viskas įskaičiuota 🤭
9 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai