Spalvotuke parašė:
Ooo vaikyti! Kad man taip.. 🤣
Kas iš to,nieko nevyksta daugiau
Su tiek nepagimdysiu
Paskaudena,pamaudena,sakau gal jau visi 6 cm bus
Trečiadienį žinosiu
Spalvotuke parašė:
Ooo vaikyti! Kad man taip.. 🤣
Kas iš to,nieko nevyksta daugiau
Su tiek nepagimdysiu
Paskaudena,pamaudena,sakau gal jau visi 6 cm bus
Trečiadienį žinosiu
UgNė J. parašė:
Aš iš ginės. Apžiūrėjo pirma karta kaklelį. Net surėkiau kaip skaudžiai. Net nemaniau, kad kiš tiek ranką gyliai😕😟 sakė neatsidaręs net. Nesinoriuošia dar kūnas gim…
Kiekvieną dieną eisit?
rositakamile parašė:
Sveikos man buvo 24 ryt gavau irgi į stacionarą patikrai jau taip pavargau ir dar toliau reikia kankintis 😅 Paišymas netinka vyras nesutinka kamštis pasišalino toli…
Ot kokie vyrai, kai taip tai nori , dabar visi susilaiko 🤭😀😀 aš jau su mažyle kalbų, kad šiandien gimtų, nelabai klauso 😒
nematomaaa parašė:
Kiekvieną dieną eisit?
Tipo kaip noriu. Bet aš rytais miegot labai noriu😂 tai bent jau galvoju kas antra diena atvaryt🤣🤣🤣
UgNė J. parašė:
Tipo kaip noriu. Bet aš rytais miegot labai noriu😂 tai bent jau galvoju kas antra diena atvaryt🤣🤣🤣
Heh, geras. Man tai kiekvieną dieną reikia eit nuo šiandien (šiandien jau buvau nuo 8 ryto).
Spalvotuke parašė:
Heh, geras. Man tai kiekvieną dieną reikia eit nuo šiandien (šiandien jau buvau nuo 8 ryto).![]()
Jeigu man paskirs nuo 8val ryto tai aš niekaip ten nenuvaziuosiu. As tik ant puses 9 saviškę nuvežu i daržą. O dar kamščiai ir man ne 10min važiuot 🫣
Shine_ parašė:
Jeigu man paskirs nuo 8val ryto tai aš niekaip ten nenuvaziuosiu. As tik ant puses 9 saviškę nuvežu i daržą. O dar kamščiai ir man ne 10min važiuot 🫣
Maniškis dar tik lankys daržą ir šią savaitę vyras po pietų dirba, tai ačiū die galiu važiuot. Man irgi 30-40 min. iki ligoninės. Bet aš ne Vilniuj, Šiauliuose. ;)
Spalvotuke parašė:
Maniškis dar tik lankys daržą ir šią savaitę vyras po pietų dirba, tai ačiū die galiu važiuot. Man irgi 30-40 min. iki ligoninės. Bet aš ne Vilniuj, Šiauliuose. ;)…
As irgi ne Vilniuj,as Kaune. Tiksliau Garliavoj. O gimdyt ruošiuosi Antroj ligoninėj,tai vis kazkur kazkokia gatvė uždaryta 😀
14 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai