Magdalena13 parašė:
Emmmm. O tai ne tissiog slapimą indelyje turiu atsinesti? 🧐
Aš tiesiog šlapimą indelyje iš vaistinės nešiau 🤷♀️ Pirmą kartą rado užterštumo, tai teko kartot. Bet jokių švirkštų nereikėjo, čia jau pati poliklinika gal užsiima 🙂
Magdalena13 parašė:
Emmmm. O tai ne tissiog slapimą indelyje turiu atsinesti? 🧐
Aš tiesiog šlapimą indelyje iš vaistinės nešiau 🤷♀️ Pirmą kartą rado užterštumo, tai teko kartot. Bet jokių švirkštų nereikėjo, čia jau pati poliklinika gal užsiima 🙂
Aiškutė parašė:
O per kiek maždaug laiko jau sužinojote pasėlio tyrimo rezultatus? Nes pridaviau, bet dar nesulaukiu, tai gal jis ilgiau daromas nei bendras šlapimo tyrimas?
Taip, reikėjo atnešti indelyje šlapimą, o paskui maždaug nuo 12sava dacė spec švirkšą su joje esančiais milteliai, namuose paimiau šlapimo mėginuką ir nešiau į lab. Ryte pridaviau, atsakymas jau buvo kitą dieną vakare.
Saulle123 parašė:
O gėrėt kokių vitaminu spanguoli ar kažkokių kitų šios bakterijos ptofilaktikai?
Ne, čia juk ne šlapimo takų uždegimas. Jokių simptomų net nejaučiau. Patenka tos bakterijos dažniausiai iš žarnyno, tad reikia teisingai apsivalyti po kiekvieno "didelio reikalo", kad neužnešti bakterijos iš vienos vietos į kitą, ypač nėštumo metu, kai viskas atsiveria, nusileidžia.
Sraige Bu parašė:
O kam švirkštsd reikalingas? Man sakė, apsiprausti, ir į vienkartinį indelį vidurinią šlapimo dalį prileisti. Jei yra gausių išskyrų, tai prieš šlapinatis tamponą į…
Nuo gydytojos priklauso. Su pirmu nėštumu davė spec švirkštą, paaiškino, ką ir kaip daryti. Su dabartiniu nėštumu lankausi pas kitą ginekologę, bet toje pačioje poliklinikoje - pasakė, atnešti itin švariai surinkto šlapimo paprastame indelyje iš vaistinės, o seselė kabinete jau pati prisiurbė į tą specialų švirkštą.
jpo4 parašė:
O tas slapimo tyrimas yra privalomas? Krlinta savaite daro? Ar cia reikia atskirai prasyti?
Pasėlis numatytas nėštumo priežiūros plane. Daromas iki 12-13 savaitės.
Dangyra parašė:
Pasėlis numatytas nėštumo priežiūros plane. Daromas iki 12-13 savaitės.
Hm, as slapimo tyrima dariausi, bet cia matyt kitoks. Reikes uzklausti.
Elsmi-na parašė:
Aš į polikliniką nešiau paprastą šlapimą indelyje, tik tyrimas užtruko apie savaitę, nes, kaip gydytoja sakė, turi jie tą šapimą pabrandinti ir jame bakteriją paaug…
Aciu, prasysiu 12-13 sav ir as, gal dar anksti tai ir nieko nesake
jpo4 parašė:
Aciu, prasysiu 12-13 sav ir as, gal dar anksti tai ir nieko nesake
Šiaip čia privalomas tyrimas, tai neturėtų reikėti prašyti
Pagal knygelę pirmą kartą atliekamas iki 13+6 sav.
3 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai