Jollki parašė:
Sveikos merginos😊 kada planuojat išeit į dekretą ar kaip numatyta 30 sav. ar vėliau?
As veliau
Jollki parašė:
Sveikos merginos😊 kada planuojat išeit į dekretą ar kaip numatyta 30 sav. ar vėliau?
As veliau
Gintare . parašė:
Labas, aš nuo rytojaus😁
Aš irgi nuo rytojaus išeinu 🙂 ketvirtadienį buvo paskutinė diena, penktadienį laisvadienį turėjau
Jollki parašė:
Nuo 30 sav iprastai, kitaip neapsimoka bent man, tai po savaites jau.
Man ryt paskutine darbo diena ;)
Turiu du klausimus.
1. Nezinau ar skubeti pas LOR privaciai ar laukti eiles poliklinikoje. Mane kankina sloga. Bet man visada kemsasis nosis, o nebega... naktim nebepamiegu tik del jos... atrodo tik issipuciu, nors ir taip ner ka, ir vel uzsikimso, ypac viena snerve... kartais paskalauju su juros druska, tepu ir drekinanti tepaliuka. Atrodo niekas nepadeda.. puciant, tai ir kraujo dar buna.....
Nebezinau, ka daryt...
2. Ar ir jusu beibiai atrodo ad spardosi tik viename sone??? Maniske spardosi tik desiniam sone arba jau i kiausides atrodo net gaunu. Viskas. Kairiam pilvo sone retai gaunu per sonkaulius 😂😂
Kaip kitoms?
Uoga. parašė:
Man ryt paskutine darbo diena ;)
Dėl 1k. Tai man buvo taip pradžioje ir visai neseniai pasibaigė ta sloga. Aš kažkaip nurašiau nėštumui tą dalyką. Aišku jei jau nepatogu iki tiek, kad miegoti sunku gal ir reiktų kreiptis pas LOR, bent sau ramybę atrasit.
2. Aš judesius jaučiu kairėje pusėje ir kartais per vidurį pilvo apačioje. Tai kaip ir jums tik kitoje pusėje vaikutis įsitaisė 🙂
Pas mane vaikutis juda per visa pilva net nesuprantu kaip taip isitaises kad visur judesiai jauciasi ne tik spyriai bet ir lyg galuniu perbraukimai per pilvo siena arba atrodo kad visu kunu juda is vietos i kita. Buna skaudziu/ nemaloniu spyriu i kepenis, kirksnis kazkur ten.
O nosis irgi kemsasi karts nuo karto dazniau kai ateina laikas miegui tada jausmas tikrai ne koks bet kvepuoju pro burna ir kazkaip iseina pamiegot. Persalimo nera tai butent nestumo sloga.
Iš pažįstamų rato gana nemažai kam buvo ta vadinamoji nėščiųjų sloga. Aišku, jei jau trukdo gyventi, tikrai manau su gyd. Pasikonsultuokit. Bet abejoju, ar kažkuo labai padės, kai galima naudoti tik realiai jūros druską iš nosies purškalų.
Kai buvau prieš 3sav, tai sakė, kad visas korpusas vienoj pusej vaikučio. Bet būna dienų, kai beveik nesispardo, o kitom atsiimu už keletą 😀 vakar taip bangavo, kad matesi per nėščiųjų kelnes ir megstinį plika akim. Grynai atrodo guzas kaip visa peda kokia, ar kokia alkūne, kelis. Per visą pilvą banguoja, bet tik apačioje.
O šiaip tikrai jaučiasi, kad pvz dešinėje pusėje daugiau judesiai.
Miegas uzknisa dažniausiai. Ant kairio šono miegot negaliu, ant nugaros psichologiškai negaliu, jei per daug sedom miegu, atkerta nugarą 😂 ilgiau pasivartau ieškant pozicijos, tai vaikas atsikelia ir atrodo diskanas prasideda kokiai valandai 😂
Bet bent ženkliai sumazejo nugaros turbo skausmų, kur atrodo kažkoks nervas spaudesi ir grynai atjungdavo koją, šlubavau gal mėnesį..
Esu jau dekrete, kadangi man terminas realiai gegužės gale, bet vaikučio svoris ir ūgis atsilieka 2sav, tai sakė žiūresim, ar vysis, ar koreguosis kokios datos... Tai turbūt viena pirmesnių čia išėjau į dekretą.
Rytoj vel einu vizito, žiūresim ar leliukas vijasi, ar dar labiau neatsilieka pagal savaites. Žodžiu kaip ir jaučiu, kad viskas ok, bet vis tiek neramu
Iki dekreto liko savaitė, labai laukiu, nes esu juoodai pavargusi, neišsimiegu...vakarais kietėja pilvas, su gyd.kalbėjau, kad tai gali būti dėl nuovargio..magnį geriu, kaklelį žiūrėjo- uždaras. Šiaip savijauta net nežinau, jau sunku, ypač su vairavimu. Nežinau, ką reiks daryt, vyras gryš tik tik balandžio gale... 😆 Vairuosiu atsigulus. 😆
Kaip kitoms, ar jau buvote apžiūrose?
Sveikos. Išeinu į dekretą kitą sav. Ar kažką kažkur reikia pildyti? Ar tik gyd uzpildys?
Judesiai - slapimp pūslėje, nes beibis pas mus SĖDI! Ir taip neramu, kada apsisuks...
Sloga nėščiųjų tikrai buvo, jau praėjo.
Vis dar susipykusi su miegu: prabundu ir 2 ir 3 ir 5 nakties ir sunku uzmigt vėl... Laukiu nesulaukiu dekreto, kad tokiomis bemiegemis naktimis bent dieną popietukų numigus galėčiau atsigauti.
7 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai