UgNė J. parašė:
Amžina tema: skiepijot savo mažylius jiems gimus?
Taip ;)
UgNė J. parašė:
Amžina tema: skiepijot savo mažylius jiems gimus?
Taip ;)
agriw parašė:
Sveikos, ar ilgai būdrauja jūsų mažyliai dienos metu? Ir kiek laiko trunka dienos miegelisi? Nes esu paskaičiu, kad miegot turėtų 3-4 miegelius per dieną, bet maniš…
O jum taip savaime susidėliojo ta "dienotvarkė" ar kažką darėte? Nes pas mus tai atrodo ką noriu tą darau 😃
O jusu mazyliai miega ramiai? As jau prisigalvojau,gal reikia pas neuro pasirodyt.. vos garsas kazkoks,ar judesys salia ir jis krupteli visas,rankutes issketes pirstelius pakelia ir toliau miega.. ligoninej sake maziems taip buna,gimdymas sunkus ir tt,bet dabar jau 5savaites... siaip galvoju ar nebuvo apmazeje kazkiek,bet po kraujo emimo is pirstuko tiek reke maziukas,gal vel susiaktyvino.. o gal jau prisigalvoju. 😢😭
Vy_1 parašė:
O jum taip savaime susidėliojo ta "dienotvarkė" ar kažką darėte? Nes pas mus tai atrodo ką noriu tą darau 😃
Kaip ir savaime. Vieną dieną būna vienaip, o kitą jau kitaip. Vakarais tik jau iki miego stengiamės neleisti miegoti bent kelias h, o kai parodo norą miegoti, tai jau ir migdau, tai čia būna 8-10h. Naktys kolkas gąsdina, bet kolkas visai tfu tfu🫣
agriw parašė:
Kaip ir savaime. Vieną dieną būna vienaip, o kitą jau kitaip. Vakarais tik jau iki miego stengiamės neleisti miegoti bent kelias h, o kai parodo norą miegoti, tai j…
O kaip naktį išmiega? 🫣
Vy_1 parašė:
O kaip naktį išmiega? 🫣
Keliasi kokius 2-3 kartus valgyt. Būdavo, kad pabūdraut nori kokį kartą, bet nekekvieną kartą. O šiaip jau nuo 4-5h ryto stenėt ir šiaip visokius garsus skleist, tai kiekviena sgarsas išbudina
Mamos,nusiritau tiek,kad tik jum galiu pasipasakot..😂 po gimdymo kovoju su hemarojum,o į tuliką nueit tada,kada noriu prabanga.. nuėjus kitu laiku ragas,o nuėjus,kai noriu ir klausant żviegimo- nu žinot, tada geriau neit visai.
Tai blemba dasivariau iki tiek, kad aš ant tuliko,o vaikas ant rankų akis išvertęs labiau nei aš. 😂😂🫢
Bet žinokit rezultatai pranoko lūkesčius😃 nekartokit to namuose,bet mamos su viena ranka gali daug 😂😂
agriw parašė:
Keliasi kokius 2-3 kartus valgyt. Būdavo, kad pabūdraut nori kokį kartą, bet nekekvieną kartą. O šiaip jau nuo 4-5h ryto stenėt ir šiaip visokius garsus skleist, ta…
Nu naktis pas mane panašiai 😃 o jum tas 4-5h ismiega lovytej vaikas? Nes pas mane tai max pusantros valandos ant ranku 🫠 pradeda verkt pavalgo ~15-30 min ir vel uzmiega. Bet i lovyte padet tai issukis yra 🥴
Vy_1 parašė:
Nu naktis pas mane panašiai 😃 o jum tas 4-5h ismiega lovytej vaikas? Nes pas mane tai max pusantros valandos ant ranku 🫠 pradeda verkt pavalgo ~15-30 min ir vel uzm…
Na naktį tai miega kartu su mum lovoje, tai gaunasi, kad keturiese miegam, nes ir sesė šalia pristumtoje lovoje miega😁
O dienos metu, tai užmigdau ant rankų ir į lizdelį padedu, tai irgi visaip būna. Pirmomis savaitėmis ilgai išmiegodavo viena lizdelyje, o dabar jau budinasi, tai nemažai laiko ir ant ramkų gaunasi. Taip ir susidaro toks miego laikas😁
7 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai