Inuta parašė:
Aciu! Tik kad viduriai nei kiek neuzkieteje.. o koki tepala jums rekomendavo?
Naudoju Presto gel, dar be to jis šaldantis.
Inuta parašė:
Aciu! Tik kad viduriai nei kiek neuzkieteje.. o koki tepala jums rekomendavo?
Naudoju Presto gel, dar be to jis šaldantis.
Elanders parašė:
Susigriebiau, kad vis dar neturiu kūdikio albumo... 🙈 Pas mus knygynuose pasirinkimas mažas... Internetu perkant ne visada yra įkelta keletas puslapių, kad pažiūrėt…
Šiek tiek seniau kėliau kokią aš turiu, tai ji labiau pirmiesiems metams. 😊
https://www.baltoslankos.lt/pirmasis-mano-kudikio-dienorastis
Joni parašė:
Gal turite rekomendacijų dėl rankinio pientraukio?
Man rankinis avent pilnai pateisino lūkesčius.
Joni parašė:
Medela labai giria.
Joni parašė:
Avent naudoju, esu patenkinta!
Labas rytas. Šiandien tokią naktelę turėjom, kad nebesuprantu, ką daryti kitaip, ką gerai darom ir ko ne.. Nuo 00:00 prasidėjo įsterijos, mažylė nemiega, krūtį žinda per didžiausius pykčius, verksmus, labai trumpai patraukia, tuomet pati nusitraukia, su rankytėmis mane stumia, po to vėl čiumpa ir vis iš naujo, taip ir kankinomės iki 5 ryto, kol galiausiai ji išvargo ir užmigo. Net nežinau su kuo tai būtų galima sieti, nes tokių momentų pasitaiko ir dienos metu..
O mes jau trečia naktis..tuo pačiu metu - nuo 00:00 iki 2:00 ar 2:30 ištisas inkštimas, verkimas, stenėjimas, nuraminti neina. Įtariu, kad ne pilvo pūtimas, o diegliai, nes niekas nepadeda. Nei Infacol, nei žvakutė Redulex, kas paprastai dienos metu iš karto faktiškai nuima jai tą negerumą. Bet kas keisčiausia, kad naktį tas gerumas užeina tuo pačiu metu.. 🤦🏼♀️ Bet nžn, jau baigiu susitaikyti. Tiesiog laukiu kada išaugs. Tiesa, dar laukiu vyšnių kauliukų pagalvėlės, bet didelių vilčių nededu 😮💨
Joni parašė:
Labas rytas. Šiandien tokią naktelę turėjom, kad nebesuprantu, ką daryti kitaip, ką gerai darom ir ko ne.. Nuo 00:00 prasidėjo įsterijos, mažylė nemiega, krūtį žind…
O Dieve, uzuojauta... pavargot ir Jus, ir mazyle...
toks jausmas ji ir valgyt nori, ir tuo paciu miego. Arba ir ramybes/tylos, bet tuo paciu alkana.