Irvutė parašė:
Pakilo mano prg nuo 32 iki 69 👏 daug ramiau bus, o šiandien dar pirma apžiūra laukia- tai atrodo irgi tokia reišminga diena, ar viskas tvarkoj 🙈 laukiu nesulaukiu d…
Ooo per kiek laiko pakylo? Parasykit po vizito!🌸
Irvutė parašė:
Pakilo mano prg nuo 32 iki 69 👏 daug ramiau bus, o šiandien dar pirma apžiūra laukia- tai atrodo irgi tokia reišminga diena, ar viskas tvarkoj 🙈 laukiu nesulaukiu d…
Irvutė parašė:
Super👏👏👏Praneskit kaip seksis pasimatyme🙂
Onelove1 parašė:
10.14 buvo 29, 2 dienas naudojau po viena ovule. Tada 10.16 buvo 32 ir paskyre naudot po 2 ovules. Daugiau prg iki siandien nesityriau, o siandien 69. Kiek laiko uzkiles prg nezinau, bet smagu, kad jau pats tas 👏
Irvutė parašė:
10.14 buvo 29, 2 dienas naudojau po viena ovule. Tada 10.16 buvo 32 ir paskyre naudot po 2 ovules. Daugiau prg iki siandien nesityriau, o siandien 69. Kiek laiko uz…
Manau viskas super kyla! Kada vizitas?
Atanode parašė:
Jeigu antejoje darytis prg tyrima tai jis vienas toks ir tera atliekamas? Noreciau pasidaryti be gines nurodymo, nes irgi vartoju progesterona idomu pasiziuret koks…
Taip vienas. Tik tikrinkites tose paciose labaratorijose kurioje ir darete pries tai
Solis parašė:
Norėjau papasakoti, ką man sakė ginekologė dėl mano rudų, kraujingų išskyrų. Pasirodo ant gimdos kaklelio yra mioma. Tai sakė, gali būt, kad visą nėštumą taip bus. …
Svarbu leliukui nekenkia🙂
Atanode parašė:
Jeigu antejoje darytis prg tyrima tai jis vienas toks ir tera atliekamas? Noreciau pasidaryti be gines nurodymo, nes irgi vartoju progesterona idomu pasiziuret koks…
Yra dar kažkoks su prierašu, bet darytis paprasta Progesteronas
perkant internetu spalio men 25 proc akcija, tai mokejau 15 eur su kraujo paemimo mokesciu
Aš jau po apžiūros, viskas gerai, širdelė plaka ❤️ tik pagal hcg skaičiuojant atgal dalinant iš 2 gyd paskaičiavo apie 9 savaites, aš pati apie 8, o pagal echo 6 🤷♀️ žiūrėsim kaip čia toliau bus, kol kas sakė viskas gerai
tai kokia čia ta mano gimdymo data net neįsivaizduoju, ar dar birželis ar jau liepa 🙈
5 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai