Sandraaa1 parašė:
Ir mane išmetė 😅
Sveika atvykus 😀👍
Sandraaa1 parašė:
Ir mane išmetė 😅
Sveika atvykus 😀👍
Gyvata parašė:
Merginos, kaip jums su alkio jausmu? As jaučiu, kad man padvigubėjo apetitas, anskciau valgiau įprastai, o dabar jei galėčiau, tai jaučiu non stop krimsčiau. Kaip k…
Labas, buvo man toks etapas kokias 3-4 savaites, atrode,kad niekaip neiseis pasisotint😁 bet paskui aprimo, dabar valgau jau maziau, matyt, kyla viskas. Bet pradejo vel intensyviau pusti pilva, kas buvo dinge keleta menesiu
Nendrė123 parašė:
Būtent Panevėžio tai nemanau, bet jeigu rasite mielai prisijungčiau 😁
Jau nuo vakar turim messenger chatą, ten spalio ir lapkričio mamytės iš Panevėžio. Parašykit asmeniškai, jei norite ten kartu bendrauti. Prijungsiu 😊
Gyvata parašė:
Merginos, kaip jums su alkio jausmu? As jaučiu, kad man padvigubėjo apetitas, anskciau valgiau įprastai, o dabar jei galėčiau, tai jaučiu non stop krimsčiau. Kaip k…
Sveika. Man irgi panašiai, ypač traukia saldumynai..😁 bandau save kontroliuoti😁
Gyvata parašė:
Man praejo ,bet buvo tikrai .Dabar valgau normaliai .Mazomis porcijomis pakankamai ,nes daug netelpa
gretajan999 parašė:
Sveika. Man irgi panašiai, ypač traukia saldumynai..😁 bandau save kontroliuoti😁
Nelengva save kontroliuoti, tiesa pasakius 😀
Laimesbeieskant parašė:
Labas, buvo man toks etapas kokias 3-4 savaites, atrode,kad niekaip neiseis pasisotint😁 bet paskui aprimo, dabar valgau jau maziau, matyt, kyla viskas. Bet pradejo …
Gal kokie produktai daro įtaką? Uogos visi gali įtakoti
SunnyRain parašė:
Jau nuo vakar turim messenger chatą, ten spalio ir lapkričio mamytės iš Panevėžio. Parašykit asmeniškai, jei norite ten kartu bendrauti. Prijungsiu 😊
Aš norėčiau prisijungti😊
Laimesbeieskant parašė:
Labas, buvo man toks etapas kokias 3-4 savaites, atrode,kad niekaip neiseis pasisotint😁 bet paskui aprimo, dabar valgau jau maziau, matyt, kyla viskas. Bet pradejo …
Aha galeciau visa diena kramsnot os pat ryto tik atsomerkis einu valgyti nes atrodo pykina kitaip
2 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai