2025.07.26 22:41 (prieš 11 mėn.)
Tori parašė:
Jau buvau pradėjus žiūrinėti vežimėlius, bet nuėjus į parduotuvę su mažu pilveliu, nelabai noriai konsultantės pasakojo. Tai kai jis bus kiek didesnis, grįšiu prie …
Aš asmeniškai baigiu išprotėti. Kadangi nebuvau ciupinejus vežimėliu aplamai, tai buvo net sunku suvokti į ką atkreipti dėmesį. Bet kuo ilgiau lankomės parduotuvėse tuo labiau pradedu nusivilti.
Neturiu patirties nei su vaikais, aplinkiniai arba negymde, ar jau po 7 metus vaikučiams. Tai nelabai kas ir gali patarti kažką. Tai net nežinojau iki kelių būna vaikutis lopšelyje, o kada sportinukas prasideda. Kaip pateikia pačios konsultantės tai iki 6 mėn tik lopšys, pagrinde reikia žiūrėti į sportinuka. Buvom pasiruošę pirkti naują, nes nu su sportininku gi iki 4 metų kaip sako konsultantės, verta investuoti į patogų gerą, bet šiandien gavau išpažintį iš konsultantės. Kad tie 2in1 dazniauisiai max metams, ir paskui perka patogesni atskira sportinka.
Tai žodžiu buvau pasimetus, o dabar ir pasimetus ir nuliūdus nežinia ka ir kaip realiai rinktis 😅