Lindi parašė:
Sveikos. Norejau pakliuti pas mane priziurejusia ginekologe, kad apziuretu po gimdymo po 8'sav.tai butu geguzes 9 ,bet nera tokio laisvo laiko jeigu apsilankysiu ge…
Jokio skirtumo savaitė į vieną ar į kitą pusę
Lindi parašė:
Sveikos. Norejau pakliuti pas mane priziurejusia ginekologe, kad apziuretu po gimdymo po 8'sav.tai butu geguzes 9 ,bet nera tokio laisvo laiko jeigu apsilankysiu ge…
Jokio skirtumo savaitė į vieną ar į kitą pusę
Lindi parašė:
Tikrai nieko tokio. Po pirmagimio irgi nėjau jau taip lygiai 8 savaitę, gavosi vėliau.
Lindi parašė:
Mano situacija tokia pat.
Ar jūsų mažylio galvutė jau normali?senojo dar nemažas kiaušinis.
Kaip sekasi gynimas? Gal kažką naudojate, pvz tepaliuka? Man be galo skauda, ypač vakare.
Siulyte parašė:
Nu nepadeda zinokit nei vaiksciojimas kalnais nei lipimas laiptais nei myliukai su vyru 😂🤦♂️ va dabar vel stacionare toniukus matuoja jau pusvalandi ir jokio sarem…
O kiek dar jums laukti iki kol skatinti nuspres?
Klausimas toms kurios maitina krūtimi
ar labai didelis blogis žindukas? Išejus į lauką nesinori kad išsiverktų tai aš jai jį duodu, bet dabar galvoju gal dėlto kenčia apžiojimas, nes valgo visokiais garsais ir čepsi ir godžiai ryja ir vos ne cypia nu žodžiu....
įdomu ar jūs duodat? Nes ir namuose aišku aš ar verkia ar šeip pyksta pasiūlau krūti, jeigu vyras pasilieka neturi ką pasiūlyt tik žinduką bet stengiames per daug jo neduot tik jau extra
Ir dar prie to pačio kaip taisyklingai išmokti paduoti krūti nu jaučiu visa youtube išžiūrėta.... vistiek be to caksėjimo sunkiai ypač kaip atsileidžia pienukas gal kažkokių patarimų turit? Ačiū
Bitu parašė:
Klausimas toms kurios maitina krūtimiar labai didelis blogis žindukas? Išejus į lauką nesinori kad išsiverktų tai aš jai jį duodu, bet dabar galvoju gal dėlto k…
Aš duodu soske. Nes jis kiaura parą galėtų būt ant krūties, ko pasėkoje pradėjo belekiek atpylinet, po kiekvieno valgymo, krūties norėjo vos ne kas valandą. Bijojau kad kris svoris. Vakar buvom pas daktarę, per 3 sav priaugo 1 kg, sakė tikrai jam per daug valgymų, kai pradeda pykt nekist iš kart papo, o duot soske ar panesiot ir pan. Tai mūsiškis gauna soske kai labai pyksta ar prabudęs iš miegų verkia. Sakiau neduosiu, bet gavos kaip gavos 😂 o pas mane labai stipriai bėga pienas, tai tų garsų būna visokių 😂
Gabi023 parašė:
Aš duodu soske. Nes jis kiaura parą galėtų būt ant krūties, ko pasėkoje pradėjo belekiek atpylinet, po kiekvieno valgymo, krūties norėjo vos ne kas valandą. Bijojau…
Bet gal jam pilvuko tiek nepučia? , nes mūsų panelė tai tiek oro prisigaudo kad ten pilve atrodo kanalizacijos vamzdynas valgant
Gabi023 parašė:
Aš duodu soske. Nes jis kiaura parą galėtų būt ant krūties, ko pasėkoje pradėjo belekiek atpylinet, po kiekvieno valgymo, krūties norėjo vos ne kas valandą. Bijojau…
O pieno nesumažėju pradėjus žinduką naudoti? nes čia skaičiau kad nedavus krūties ale jie neužsiprašo tiek kiek jiems reikia.... kadangi su pirmuoju visada nusitraukinėjau piena krūties nebuvo gavęs tai dabar visko bijau ir viskas įdomu.
2 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai