Pacahontas parašė:
Idomumo delei,kaip vaiko "dalybos" laiko vyksta ,kai tevai nesusituoke?
Mes nesusituoke, tai nezinau kaip vyksta susituokusiu 😁 Siaip pagal Taikos sutarti arba teismo budu...
Pacahontas parašė:
Mes nesusituoke, tai nezinau kaip vyksta susituokusiu 😁 Siaip pagal Taikos sutarti arba teismo budu...
Pacahontas parašė:
Mes nebuvom susituoke, tai tiesiog taikos sutarti pasirasem ir tiek. Aisku uztruko kol taikos sutarti viska susiderinom..
Julijonna parašė:
Sakyciau daznas grafikas paskirtas, nes kiek teko dometis minimali ir dazniausia pasitaikanti praktika yra kas antras savaitgalis. O pas mus iki kai vaikui sueis 1e…
Tai pas jus dar daugiau valandu gaunas nei pas mus.
Raastrute25 parašė:
Tai pas jus dar daugiau valandu gaunas nei pas mus.
Taip, teismas cia prieme nutarima del laikinojo lankymo. Remdamasis vaiko teisiu isvada. Tai belieka laikytis tokio grafiko. As tik noriu taikos ir ramybes, bet, deja... Kad ir nemazai valandu gaunasi, gal vaikuciui toks periodas pagal amziu, o gal siaip stresa jaucia, tai nuo mamos ne per zingsni ir as turiu visas tas valandas atsedet kambary kartu.. ir dar sulaukti kaltinimu is vaiko tecio, kad nepaleidziu vaiko ir neleidziu bendraut su juo, juk tai jo laikas... O kaip sekasi vaiko teciui ir jusu vaikuciui bendrauti?
Julijonna parašė:
Taip, teismas cia prieme nutarima del laikinojo lankymo. Remdamasis vaiko teisiu isvada. Tai belieka laikytis tokio grafiko. As tik noriu taikos ir ramybes, bet, de…
Pas man taspats, ale kaltinimai kad vaikas tevo nebepazista uztat nori kasdien atvaziuot, nes maze irgi nuo ranku nenueina man. Ir as nesuprantu kaip pvz jei 5 h lankymo tai ar isbuna tokie mazi vaikai nemiegoje 5 h?
Raastrute25 parašė:
Pas man taspats, ale kaltinimai kad vaikas tevo nebepazista uztat nori kasdien atvaziuot, nes maze irgi nuo ranku nenueina man. Ir as nesuprantu kaip pvz jei 5 h la…
Oi, kaip gerai jus suprantu, nes ir sita girdziu... Tai dar stebuklas kaip jus pasiraset taikos sutarti, nes mums taikiai niekaip nepavyko rasti kompromiso. 5h man irgi be rysio atrodo. Sedi ir laukia, kol vaikas pamiegos.
Tai du virs dvieju menesiu taremes, nes jis visokias nesamones taikos sutarty rase pvz kaip kiekvienais metais dalyvauti jo gimtadienyje. Tai nzn kaip cia tas leliukas kai buvo 5 menesiai butu dalyvaves jo gimtadieni..arba nedave man jokiu isimciu jei as isvaziuociau atostogaut ar kazkur pasisveciuot kelioms dienoms..zodz teisininke net juokes kad cia ne del vaiko viska daro o kad mane kontroliuot..
Raastrute25 parašė:
Tai du virs dvieju menesiu taremes, nes jis visokias nesamones taikos sutarty rase pvz kaip kiekvienais metais dalyvauti jo gimtadienyje. Tai nzn kaip cia tas lel…
Geras, musu situacijos visiskai vienodos, atrodo kad as kalbu, kai skaitau jusu zodzius. Pasirodo ne as viena ant tokio pataikiau... Jeigu noretumet daugiau pabendraut sia tema, parasykit koki nors savo kontakta, susirasytumem. O gal net esat is to paties miesto? 🙂 nes cia, viesoj erdvej, gal ne itin gerai labai plestis... Laikykites 🙂
Julijonna parašė:
Geras, musu situacijos visiskai vienodos, atrodo kad as kalbu, kai skaitau jusu zodzius. Pasirodo ne as viena ant tokio pataikiau... Jeigu noretumet daugiau pabendr…
Parasiau asmeniskai jums
Julijonna parašė:
Geras, musu situacijos visiskai vienodos, atrodo kad as kalbu, kai skaitau jusu zodzius. Pasirodo ne as viena ant tokio pataikiau... Jeigu noretumet daugiau pabendr…
Gal galiu ir aš prie jūsų prisijungti padiskutuoti? Kaip tik derinam taikos sutartį jau nuo spalio mėnesio stumdom ir nesusitariam... 🙈