virgitux parašė:
Valio 🎊🎊🎊🎉🎈 po kiek laiko cia?![]()
5min tarpe, pasidariau dar viena irgi ta paty meta😍
virgitux parašė:
Valio 🎊🎊🎊🎉🎈 po kiek laiko cia?![]()
Ger_Da parašė:
Na manau galima sveikinti prisijungus i nestukiu gretas!!!!! 🎊🤰
virgitux parašė:
Na manau galima sveikinti prisijungus i nestukiu gretas!!!!! 🎊🤰
AČIŪ 😍😍Tai jau turbūt teks, reikes dar bandyti elektorini testuka. O jūs iš UK? ☺️
Ger_Da parašė:
AČIŪ 😍😍Tai jau turbūt teks, reikes dar bandyti elektorini testuka. O jūs iš UK? ☺️
As is Airijos 😊😊 as bandziau elektroninius tai pirmi du nerode, paskuj trecias tik parode, o mm velavo 6 d 🙈 na mano nestumas kaip sake gydytojas ir neatitinka pagal mm, nes pagal echo yra 6+4 o pagal mm turetu buti 8 savaites
virgitux parašė:
As is Airijos 😊😊 as bandziau elektroninius tai pirmi du nerode, paskuj trecias tik parode, o mm velavo 6 d 🙈 na mano nestumas kaip sake gydytojas ir neatitinka paga…
As supratay, nu reikės bandyti pirkti gal parodys😍
Sveikos, as su tokiu klausimu, iki kelintos valandos ir kuriomis dienomis galima issiimti laikina dokumenta vaikui isvykimui is salies Londono Ambasadoj? Nes mums iki ambasados apie 2h kelio, jei isvaziuotumem 14h 22d ten butume apie 16h ar truputi po 16h ar isduotu kas nors? Gal kas zinot? Aciu uz bet koki atsakyma
Evuttė parašė:
Sveikos, as su tokiu klausimu, iki kelintos valandos ir kuriomis dienomis galima issiimti laikina dokumenta vaikui isvykimui is salies Londono Ambasadoj? Nes mums i…
Iki ambasados darbo pabaigos manyciau, nes niekur nera paskirto specialaus laiko
Zivilekkk parašė:
Iki ambasados darbo pabaigos manyciau, nes niekur nera paskirto specialaus laiko![]()
O man atrodo iki 13h. Parasykit jiem email ir atrasys. Nes labai daug ka jie daro tik iki 13h ne iki darbo galo.
1 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai