Lūšiukė parašė:
oi geras as maniau metrikus pirma reik padaryt, bet buvau girdejus, kad per menesi reik pranest, o db kai pasake, kad metrikus per 6 sav turim pasidaryt, tai ir susimeciau![]()
jiems nereikia metriku, musu net ju neprase.
Lūšiukė parašė:
oi geras as maniau metrikus pirma reik padaryt, bet buvau girdejus, kad per menesi reik pranest, o db kai pasake, kad metrikus per 6 sav turim pasidaryt, tai ir susimeciau![]()
jiems nereikia metriku, musu net ju neprase.
vaidluka parašė:
Kodel Sakai kad nereikia? Reikia nes ir dekreto menu moka juk,as kaip isejau pranesiau dabar baigesi dekretas vel turiu pranesti
O kai pranesei ar pasikeite suma creditu?
jurgita1987 parašė:
na nes man reikia iki treciadienio pristatyt i konsula nes jei nepristatau tai jie mums nebepades del busto![]()
Oho... na zinok nelabai ka galiu patart tada... bandyk prasyt consulo kad pasiskambintu jie i revenue ir patys pasiklaustu... jei uztaikysi ant gero zmogaus, tai gal paskmabins, tada manau nereiktu tu lapu...Nes iki treciadienio tikrai negausi... arba bandyk atsiprintint ta visa forma kur uzpildei online ir kad nieko tau nereikia moketi... gal taip suveiktu..
vaidluka parašė:
Kodel Sakai kad nereikia? Reikia nes ir dekreto menu moka juk,as kaip isejau pranesiau dabar baigesi dekretas vel turiu pranesti
todel, kad tu uz pirma vaika gauni taxus, tai ir pranest reikejo, o jei negautum, tai ir pranesti nereiketu, kad tu dekretinese, nes visvien jie nieko tau nei atimtu, nei pridetu, kol vaikas negims.
aciu Diamond
gimdymas neblogai praejo
gimdziau vandeni, tai nerealiai likau patenkinta
su saremiais ilgai isbuvau namie, tai kai nuvaziavau, jau net neziurejus gimdos kaklelio mw pasiliko
tik kas nustebino, kad per saremi kaska stebejo ranka uzdejus ant pilvo, ka ji ten stebejo nezinau, bet jei to pakako
taiva saremiai prasidejo apie 2 iskart kas 4-8 min
8 ryto buvau ligoninej, o 10:19 jau maziukas gimes buvo
nei plysau, nei kitokiu bedu atrodo nera
Lūšiukė parašė:
aciu Diamondgimdymas neblogai praejo
gimdziau vandeni, tai nerealiai likau patenkinta
su saremiais ilgai isbuvau namie, tai kai nuvaziavau, jau net neziurejus gimdos kaklelio mw pasiliko
tik kas nustebino, kad per saremi kaska stebejo ranka uzdejus ant pilvo, ka ji ten stebejo nezinau, bet jei to pakako
taiva saremiai prasidejo apie 2 iskart kas 4-8 min
8 ryto buvau ligoninej, o 10:19 jau maziukas gimes buvo
nei plysau, nei kitokiu bedu atrodo nera
![]()
Na mamyte su experience'u
labai greitai
saunuole. O kaip maziukas? ar ramus?
Lūšiukė parašė:
aciukasmaziukas ramus miega ir valgo, tik va kai valgyt nori, tai kelias valandas nepaleidzia manes
bet jau pienukas atsiranda, tikiuosi si naktis bus sotesne
![]()
kaip kiti du sūnūs reaguoja į mažąjį?
jiems dabar dėmesio tai daug mažiau skiriama..
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai