Gintare41 parašė:
Be kaukes 😊
Kaip įdomiai,vienos taip,kitos taip..Aišku iki mano datos dar gal bus pasikeitimų,bet šiaip,testus juk padaro,nafik ta kaukė dar.🤔🙈
Antakalnio g. 57, VilniusGintare41 parašė:
Be kaukes 😊
Kaip įdomiai,vienos taip,kitos taip..Aišku iki mano datos dar gal bus pasikeitimų,bet šiaip,testus juk padaro,nafik ta kaukė dar.🤔🙈
Rodo parašė:
Nes testo atsakymas buna tik kita diena
Rodo parašė:
Tai nuo personalo priklausys. Viena gimdykloj nusiėmus buvau, kai kas užeidavo atgal užsitraukdavau, ten į patį galą jau pamiršau ją kilnoti, nieks nė pusė žodžio.
Testo atsakymai vėliau ateina, o ir personalas gali per kelias gimdyves lakstyti, tai galbūt ir pačiai saugiau bent dalį laiko pabūti su kauke, pati gal sveika, o dėl kitų nežinia.
Grata parašė:
Sveikos kaip įmanoma suzinoti darbuotojos pavarde?(ji pacio mano gimdymo nepriminejo) II gimdymo skyriuje. Mano akusere ir sesute(tik geriausi atsiliepimai!) isejo…
Siaubas, čia gal bus mano akušerė per kurią 100 Kartą pagalvosiu ar rinktis šią ligoninę kitą kartą..
Visą gimdymą rėkė ant manęs, tai koja ne taip padėta, tai dar kažkas. Epiduro gaut nespėjau, kenčiau ne žmogiškus skausmus, mano reakcija į skausmą tokia, kad nerekiu, neisterikuoju, o tiesiog sustingstu. Tai sąrėmių metu ne kartą teko išgirsti kaip rėkia ant manęs kad ne taip guliu, kad diržas nuslinko tas kur vaiko tonus matuoja. Pasiprašiau į tualetą nes labai vienu metu suspaudė šlapimo pūslę, visa tokia nepatenkinta išleido, tualete sąrėmis prasidėjo, aš jau ten vos negimdžiau, ta atėjo pradėjo rėkt ką aš ten darau, buvau jau sąmonę beprarandanti iš skausmo, atėjo, griebė už rankos, liepė gult, rėkė kad vaiko tonus matuoti reikia. Galiausiai pajutau kad noriu stumt, sakau gimdau. Ta į aparatą žiūri kur sąrėmius matuoja, sako ką tu ten dar stumsi. Aš jau rėkt pradėjau kad tuoj pagimdysiu, tik tada ponia nepatenkintu veidu sugebėjo pažiūrėt, pamatė, kad vaikas lenda ir išbėgo gydytojos kviest 🤦♀️ atbėgo visos, rėkia kad kojas padėčiau kažkaip, nei man kas aiskino nei ką, aš kojas užkeliau kaip pas ginę apžiūroj, ta vėl rėkt pradėjo kad ką aš čia darau, galiausiai kažkokiai sesutei sako: paaiškink tu jai, aš nebegaliu. Ta sesutė man gražiai paaiškino, parodė kur ir kaip kojas sudet, gydytoja paaiškino kada stumt, 0 pagalbos iš akušerės. Galiausiai kai stumt pradėjau ta man ant pilvo dar pasokinejo, niekas nieko nepaaiškino nei k to reikėjo nei ką.. Dar stangų metu sugebėjo kažkas pasakyt kad gimdyt nemoku 🤯 ir galiausiai kai siuvo gydytoja nes plyšau visa, numetė frazę: nesimuistyk, nepatogu gydytojai tavo šulinį siūti 🤯 nu ta prasme, rimtai? Jai ne su gimdyvėm dirbti, o plytų fabrike 🤦♀️ nei vardo nei pavardės nežinau, nes turiu labai prastą regėjimą ir nepamačiau kas ant kortelės užrašyta
bet prisimenu kad buvo šviesių trumpų plaukų ir su akiniais. Amžius +-45-50 metų
Katana parašė:
Kristina Razmuvienė. Iš VMKL atleista 2021 metų gegužę, jei gerai pamenu.
O, su šita ponia ir man teko susidurt 😂 dieve apsaugok nuo tokių gydytojų 🤦♀️ kažko paklausi tai pažiūri į tave kaip į Kokią šiukšlę, dar tokių stačiokių neteko sutikt niekur daugiau 🤯 sakė viena darbuotoja, kad pastoviai ją skundais apipilinėja, matyt kažkam rimtesniam kelią perėjo kad atleido pagaliau
ElMapache parašė:
Siaubas, čia gal bus mano akušerė per kurią 100 Kartą pagalvosiu ar rinktis šią ligoninę kitą kartą..
O dieve kaip baisu...Kaip tokie žmonės gali dirbt su pačiais trapiausiais sutvėrimais- gimdančiom moterim, nuo tokios patirties aš tikriausiai antro vaiko nebenorėčiau ir prasidėtų pogimdyvinė depresija. Tikiuosi, kad visur rašot apie tą pačią moteriškę ir kad jos ten nebėra..
Kolduniukas parašė:
O dieve kaip baisu...Kaip tokie žmonės gali dirbt su pačiais trapiausiais sutvėrimais- gimdančiom moterim, nuo tokios patirties aš tikriausiai antro vaiko nebenorėč…
Tikrai,kosmosas kažkoks...Ant kiek turi nekęst savo darbo. Bet ir kaip kolegos toleruoja ir kaip gimdyvės nesiskundžia,kad tokia dar dirba🤦
Kolduniukas parašė:
O dieve kaip baisu...Kaip tokie žmonės gali dirbt su pačiais trapiausiais sutvėrimais- gimdančiom moterim, nuo tokios patirties aš tikriausiai antro vaiko nebenorėč…
Čia apie akušerę, o atleido kaip suprantu, naujagimių gyd, kur vizituoja 🤔
Dab irgi stresuosiu dėl gimdymo, kad neužtaikyt ant tos akušerės 😨
misslinute parašė:
Čia apie akušerę, o atleido kaip suprantu, naujagimių gyd, kur vizituoja 🤔
Dab irgi stresuosiu dėl gimdymo, kad neužtaikyt ant tos akušerės 😨
O tai jeigu ant sitos uztaikai negalima atsisakyti su ja gimdyti? Tikrai ne viena yra. As busiu su vyru, tai jeigu ji taip kalbetu, vyras grieztai pateikalautu kitos.
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai