2020.03.04 20:06 (prieš 6 m.)
Sandra xxx parašė:
As tai skaitau ka jus cia rasot ir nesueina galai. Arba jus esat be galo naivi arba patinka but aukos vietoj 🤔 zinot, kad jus pastoviai apkalba, del jos norejot zud…
Zhiuli parašė:
Bet man tas ilgesys jūsų nesuprantamas
Aš kai ne taip seniai atsigirdau, kad ji ir vėl ant manęs varo vyrui , nors aš ja…
Taip, as esu naivi, esu per geros sirdies zmogus, jei mane pazemina, as vistiek kazkada galiausiai atleidziu, kol vel visa tai nutinka. Draugu neturiu, su kuo galeciau issisneketi apart sugyventinio. Gal cia visa problema ir yra, jog ilgiuosi jos, nes daug bendravom iki viso to, kas nutiko neseniai. Nors ilgesiui jau nepasiduosiu, nebegaliu leist, jog ji mane tryptu ir skaudintu. Gal kaip kuriom nesuprantama mano situacija. Nemoku net paaiskinti.
O del to, kaip laukiausi, jos zodziai buvo, kad vaiko neislaikys, tai mes patys turime darbus, patys save islaikom, palaikom buiti, turim gyvuneliu nieko netruksta, ir begalo svajojam susilaukti vaikelio. Bet ji matyt mus lygina su vyriausiuoju savo sunumi, kuris kiekvienai " prigamina " vaiku ir juos numeta, taip kad ji turi jo vaikus islaikyti, zinoma, kodel ji juos islaiko, kada turetu juos tevas islaikyti as nezinau, manes neklauskite.