soniqa parašė:
vakar keliau nuorodas, siandien nuotraukas ikelsiu![]()
O sakykit tos kelnes kaip tympos ar normalios kelnes,medzega tamposi,nes gvau tokias juodas bet nieko gero,reikia kudintis
soniqa parašė:
vakar keliau nuorodas, siandien nuotraukas ikelsiu![]()
O sakykit tos kelnes kaip tympos ar normalios kelnes,medzega tamposi,nes gvau tokias juodas bet nieko gero,reikia kudintis
imetu, kas gali kelkit i 1 psl.
Collection: siunta priimta pašte;
Opening: siunta atvyko į vietinį pašto skirstymo ar vietinius eksporto skyrius;
Dispatching: siunta išsiųsta į Kinijos pašto eksporto centrą;
Departure from outward office of exchange: siunta paruošta transportavimui iš Kinijos (siunta gali būti pakeliui į oro uostą arba jau oro uoste);
Arrival at inward office exchange: siunta atkeliavo į atvykimo šalį (į Lietuvą);
Arrival at delivery office: siunta pristatyta į vietinį pašto skyrių.
Kartais statusą rodo NULL: kas reiškia, kad nėra vertimo, nes verčia automatas.
ingucci parašė:
sveiki,as pirkau s5,net nzn ka pasakyt,viskas lyg ir tvarkoj,foto grazios,viskas kolkas veikia,tik viena batarke kazko stringa,bet kita viskas liuks,ir iejus i inte…
Ačiūū...
Stebuklytė parašė:
kiek dar laukti?
Kol liks kokios 5 dienos
rugegelele parašė:
O sakykit tos kelnes kaip tympos ar normalios kelnes,medzega tamposi,nes gvau tokias juodas bet nieko gero,reikia kudintis![]()
Jos kaip kelnes, labai plonos, raso tipo dzinsas, bet mano manymu ne dzinsas
Su elastanu
bet kaip rasiau as emiau 30 ten pagal ismatavimus man turejo but geros, bet realiai atsiunte mazesnes.
monce parašė:
Skalia,nezinau del tu rutuliuku.gavau 20. Maisiuku yvairiu spalvu.vienam labai mazai gramu,nezinau kiek buna,kai isbrinksta.
o jus dar ju nebandet?
scalia parašė:
o jus dar ju nebandet?
Ne.nu einu viena uzmerksiu
scalia parašė:
o jus dar ju nebandet?
Yra 3 gramai.ir jai gerai supratau uzpilt 1 lr vandens.jau mirksta
Sveikos gavau si megztuka broliui www.aliexpress.com/snapshot/6070220786.html , bet jau toks mazintas dydis, kad man jis kaip tik, mano ugis 176, o pagal ismatavimus turejo tik broliui kurio ugis apie 190cm, nuo pateiktu pardavejo ismatavimu per visur skiriasi mazdaug 7-9cm. Sakykit ar verta kelt disputa, siaip as ji sunesiosiu, nes uzsidejus nepasakytum, kad jis atrodo kaip vyriskas, tik esme tame, kad ne sau as ji sakiausi, ir jei kelt disputa kiek prasyt, kad grazintu puse sumos ar bent kelis dolerius kaip kompensacija...
Dar gavau sia suknele www.aliexpress.com/snapshot/6080279460.html tokia pati kaip foto, bet irgi galetu but keliais cm ilgesne, bet sunesiosiu...
www.aliexpress.com/snapshot/6098488334.html o cia vyrui zvejot, jau isbande sake, kad veikia...
SoNNa parašė:
tas pirmasis treningutis is storesniu ane? as jy isidejus kaip tik i krepseli
Nera storas. Labiau plonas komplektukas (vasaros vakarui/pavasariui). Rudeni del dydzio sunesiosim, taciau jis nera rudeniskas
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai