forum parašė:
Kokį dydį užsakinėjote, čia dukriukui savo?![]()
4T užsakinėjau, bet ji dar didelė manąjai
forum parašė:
Kokį dydį užsakinėjote, čia dukriukui savo?![]()
4T užsakinėjau, bet ji dar didelė manąjai
forum parašė:
Ar labai "susižavėti" Gagadeals'ų pasiūlymais? Kokia praktika?
kažkaip dar niekas neparkeliavo (o ir dar ne laikas) iš pirmo bandymo tokias užsakinėti.
Villmute1 parašė:
raudona esu dukrai paemus,laukiu,bet bijau,kad M bus mazokas,galesim apsikeist![]()
Jie siaip nemazinti tai jei m nesioja m turetu manau tikti
juraciukasss parašė:
Noriu draugu mergytem nupirkti dovanu po suknyte, issirinkau stai tokias, gal kas esate pirke ir galite pakomentuoti? Kai kurias tikrai maciau forume kad jau gavot…
Turime šias suknutes. Kokybe, pasiuvimu, dydžiu esu patenkinta. Užsakinėjau čia www.aliexpress.com/snapshot/315279695.html
Pagal mane tai pakeistas parduotuvės pavadinimas, ir sukneles jau siūlo kiek kitokias
vismaz parašė:
Ka tik gavau sitas: www.aliexpress.com/snapshot/6038842507.html fainutes kasdieniam devejimui, ziureisiu kaip skalbsis![]()
faini, dydis atitinka? klubai 90-95cm?
forum parašė:
Turime šias suknutes. Kokybe, pasiuvimu, dydžiu esu patenkinta. Užsakinėjau čia www.aliexpress.com/snapshot/315279695.html
O Jusu mergytes kudutes ar stambesnes? Nes kaip tik vienai mergytei rugpjuti bus 2 metukai, bet ji stambesne, tai geriau 3t ar 4 dydi imti???
scalia parašė:
faini, dydis atitinka? klubai 90-95cm?
na, pas mane per uzpakaliuko storiausia vieta 93, tai tiko. Gal ir galetu but kiek laisvesnes, bet tikrai nespaudzia ir nesmunka
Shponke parašė:
Fainos maikutes![]()
www.aliexpress.com/snapshot/6037985835.html Kokybe ideali. Sunesiosim vasar…
va as sias irgi ziuriu, cia jos daugiau trikotazines? ar daug tempias? as uzsisakiau sitokio tipo ir vienas tik kur nesitampo tos ale silkines, man reikia po kai kurias baltynukais kur persviecia
bet va siu ir noriu tik kad free dydis tai kazi kaip cia jau butu
vismaz parašė:
na, pas mane per uzpakaliuko storiausia vieta 93, tai tiko. Gal ir galetu but kiek laisvesnes, bet tikrai nespaudzia ir nesmunka![]()
aisku, tada manau ir man tiks, per uzpakaliuko storiausia vieta ~92cm
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai