naomi parašė:
www.aliexpress.com/item/Cute-Colorful-Owl-Family-Branch-Butterfly-PVC-Wall-Stickers-Decal-Decor-for-Kids/1505167329.html
kokie grazus, mergaitiski tokie, ta pirma issisaugojau, labai jau spalvingas
naomi parašė:
www.aliexpress.com/item/Cute-Colorful-Owl-Family-Branch-Butterfly-PVC-Wall-Stickers-Decal-Decor-for-Kids/1505167329.html
kokie grazus, mergaitiski tokie, ta pirma issisaugojau, labai jau spalvingas
soniqa parašė:
kokie grazus, mergaitiski tokie, ta pirma issisaugojau, labai jau spalvingas![]()
tik reiks ant svisios sienos klijuot, as ant veidroszio, tai nelabaitokie ryskus, normalus
naomi parašė:
atiusnte greitai per 2 savates, ten paziurynek l daug yra, tas pirmas nera didelis
reiks pasiziurinet, jei taip greit atsiunte reiks kazka issirinkt
Kerri parašė:
o kaip atrodo gyvai, gal galima foto
Juditel3 parašė:
jei pardavejas ant pakuotes parasys kad dovana tai neuzdes niekas jokio muito
Bet kaip paraso, kad dovana, jei pvz pas mane ant pakuociu raso, kad gift, bet ir pinigu suma parasyta. tai jie negali prisikabinti? ar cia kazkaip kitaip ta gift buna uzrasyta...
identity parašė:
Man.piniginė 3 mėnesius ėjo. Kiek pykomies su kitaicunu bet graži tvarkinga ir kas keisčiausia nesmirdėjo...
![]()
gal savo atsiunte
as pinigine siunciaus tai irgi grazi ir tvarkinga bet dvoke
aguta parašė:
Bet kaip paraso, kad dovana, jei pvz pas mane ant pakuociu raso, kad gift, bet ir pinigu suma parasyta. tai jie negali prisikabinti? ar cia kazkaip kitaip ta gift b…
tai suma jie turi rasyt, bet jei gift tai neturi tikrint, nes pagal viskas atseit tu nemokejai nieko ir juk gauni dovana o ne preke
o suma tai atseit kokia verte to daikto
Barboleta parašė:
www.aliexpress.com/item/supernova-sale-2014-Spring-summer-fashion-white-women-s-t-shirt-women-owl-animal-pattern-printed/727532001.htmlLabai daili
raso kad nebera tos prekes, o kokio tu mazdaug ugio, ir koki dydi nesioji, koki pirkai? nes cia nelabai matos
2 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai