Ameli parašė:
Pas mane po siandien echo irgi liūdnos nuotaikos.
HCG kilo labai gražiai, bet šiandien 7+2 nieko nemato, tik kad nėštumas gimdoje, b…
Linkiu, kad viskas būtų gerai ir greitai sulauktumėt kito vizito ❤️
Ameli parašė:
Pas mane po siandien echo irgi liūdnos nuotaikos.
HCG kilo labai gražiai, bet šiandien 7+2 nieko nemato, tik kad nėštumas gimdoje, b…
Linkiu, kad viskas būtų gerai ir greitai sulauktumėt kito vizito ❤️
MamaBloom parašė:
Vaje, laikykitės! 🤍 Tikrai neraminanti žinia, bet neskubėkit su išvadomis. 7 savaitę dar būna, kad ne viską mato. Svarbiausia palaukti kito vizito. Kada pakartotin…
Manote dar realu, kad pavyks išsaugoti?
Penktadienį vyksiu į LV, kur buvo FET atliktas..
Bet kažkaip kalbėjo gydytoja apie tai, kad jei bus kraujavimas vykti į Santaras, tai labai išgąsdino.
P@ndulė parašė:
Kad as kol prieisiu pas gine jau gal bus vėlu ir nemanau kad jo duos ji🥹 nes kaip turejau balandį nesivystanti,pasakiau jog dariausi pgr tai sako kam pinigus metau …
Siūlyčiau susirast kitą ginekologę ir dar dabar
auryte777 parašė:
Aš irgi faktiškai negeriu jau jos, vienas puodelis į dieną su daugiau pieno, nei kavos 😁 Šiaip bijau visų tų kavų, žolelių arbatų. Kuo daugiau skaitai, domiesi tai …
Pritariu, aš visai atsisakiau kavos. Dabar buvo užėjęs stirpus noras penktadienį jos, tai nusiprikau cikorijos, tai tikrai arti tirpios kavos
beto sevika opcija. O arbatas geriu vaisines, ramunėlių, nors labiausiai tai geriu vandens, stebi gertuvių išgeriamą kiekį
Kkarollina parašė:
Tos kurias pykina, vemia, kaip darot su darbais? Imat biuletenius?
Blogiausias dvi savaites dirbau is namu ir atostogas turejau savaite. Dabar einu jau i darba, nes galiu nevemti. Bet pykinimas visada yra
Sveikos, kažkaip neramu, iki šios savaitės trūko jėgų, krūtinę maudė, pilvą patempdavo, o dabar atrodo nebejaučiu jokio simptomo. Tokia net jėgų pilna atrodo. Šiuo metu 8+3. Gal tos kur ne pirmas nėštumas žinote ar čia toks staigus pasikeitimas normalu? Ar verta kreiptis į gydytoją. 08.18 darytas echo, viskas buvo ok ;)
Ivetaaa parašė:
Sveikos, kažkaip neramu, iki šios savaitės trūko jėgų, krūtinę maudė, pilvą patempdavo, o dabar atrodo nebejaučiu jokio simptomo. Tokia net jėgų pilna atrodo. Šiuo …
Simptomai svyruoja. Nors ir neramu, vieną dieną galit nepakilti iš lovos, o kitą jaustis lyg galėtumėt kalnus nuversti. Jei simptomai negrįš per kelias dienas ir bus neramu, tuomet galit su gydytoja pasikonsultuoti. Bet tas simptomų svyravimas tikrai normalu ☺️
KristiMM parašė:
Labas rytas merginos,
Oj, kokios geros žinios 😍
Ameli parašė:
Manote dar realu, kad pavyks išsaugoti?
Aš asmeniškai tokios patirties neturiu, bet ir čia yra temų kai tokios situacijos baigiasi sėkmingai - gal tiesiog vėluoja nėštumas dėl vėlyvos implantacijos, ir vaisiai nevienodai juk vystosi, paskui pasiveja, gal echo koks prastas 🤷♀️ o pati gydytoja daugiau nieko nekomentavo?
Suprantu, kad labai sunku nusiraminti ir nepult į paniką, bet viskas ką geriausio galite padaryti dabar yra pozityviai mąstyti ir tiesiog išlaukt penktadienio.
KristiMM parašė:
Labas rytas merginos,
Džiaugiuos už jus!
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai