ingava parašė:
Mes visa buteliuka biogaia sunaudojom ir poveikio nera... vieniem padeda kitiem ne...
Man gydytoja sakė, jog biogaia galima duoti tik 10 dienų, po to būtina daryti pertrauką minimum savaitę.
ingava parašė:
Mes visa buteliuka biogaia sunaudojom ir poveikio nera... vieniem padeda kitiem ne...
Man gydytoja sakė, jog biogaia galima duoti tik 10 dienų, po to būtina daryti pertrauką minimum savaitę.
Burbuliukas 2015 parašė:
Mamytes kaip daznai zagsi jusu
Burbuliukas 2015Na per dieną gal 2-3 kartus. Po valgio dažniausiai.
Zydra parašė:
Na buvom pas daktare, tai mazius +500g.. Del bambikes siunte pas chirurgus, tai dabar po savaites vel pasirodyt..
O kas pas jus su bambyte negerai ?
Ramu unĖ parašė:
Na stai ir mes turim savo mergyteterminas buvo gruodzio 23d , o isvydome pasauli sausio 4d
nuleidus vandenis, nors ta diena saremei buvo reguliarus ir…
Sveikinu
zymantukas parašė:
Mano bernuzelis zinda Kas valanda,Sakau gal Mano pienas neriebus nesotus,kad valgo ir valgo vaikas![]()
Pas mane dukryte taip pat kas valanda valgo ir krutine minksta, idomu kaip kitom mamytem ar ir taip yra?
Burbuliukas 2015 parašė:
Mamytes kaip daznai zagsi jusu maziukai?
Maniske po valgio visada zagsi
Oj mamytes kiek info turi surinkt kad suprast maziu
maniau kad reikia su krutine kazka daryt nes silpnai bega pienas. Pameginau sia poza 
vitak parašė:
Mano irgi daznai valgo, del to krutine minksta.
vitak parašė:
Maniskis tarp valgio siandien. Taip stiprokai maniau nenustos, bet kisau papa tai praejo ☺
Burbuliukas 2015 parašė:
Oj mamytes kiek info turi surinkt kad suprast maziumaniau kad reikia su krutine kazka daryt nes silpnai bega pienas. Pameginau sia poza pradejo pienas teke…
Ir nereikia nusitraukinet. Kai maitinu ant kitos uzdedu marliuka, kad sugertu. Bega ne todel, kad pieno per daug, o todel, kad smegenys isskiria oksitocina, sis ijungia zindymo refleksa, atpalaiduoja pieno begima. Negali to padaryti tik vienai kruciai. Mano irgi gali zisti valandu valandomis. Tikiuosi neilgai...
ievi parašė:
Ir nereikia nusitraukinet. Kai maitinu ant kitos uzdedu marliuka, kad sugertu. Bega ne todel, kad pieno per daug, o todel, kad smegenys isskiria oksitocina, sis iju…
Tikekimes ☺ tik va apetito pas mane nelabai
Burbuliukas 2015 parašė:
Oj mamytes kiek info turi surinkt kad suprast maziumaniau kad reikia su krutine kazka daryt nes silpnai bega pienas. Pameginau sia poza pradejo pienas teke…
Mano mažoji valgo apie 20min. vėliau spjauna lauk ir užsičiaupia. Nebeikišu daugiau.
6 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai