Austėjaaa parašė:
Mes jau vezima nusipirkom nors ankstoka bet kaip pamatai norima vezima ir dar su akcija tai neatsispiri ;)
Tai vat vyras irgi pamate tokio kokio nori, man irgi patiko tas vezimas, tai manau pirksim, kad ir ankstoka
Austėjaaa parašė:
Mes jau vezima nusipirkom nors ankstoka bet kaip pamatai norima vezima ir dar su akcija tai neatsispiri ;)
Tai vat vyras irgi pamate tokio kokio nori, man irgi patiko tas vezimas, tai manau pirksim, kad ir ankstoka
Del vezimuku mes ir jau pirktume, bet to kurio norim dar prekyboje nera, laukiam kai pasirodys ir griebsim. Lovyte ir nusiziureta greitu metu pirksim, karusele, lavinimo kilimeli, vonele ir vystymo stala jau nusipirkom. Jei norisi tai ko varzytis ir nereikia visko vienu metu susipirkt. Tik i drabuzelius dar neziurim
mjck parašė:
Del vezimuku mes ir jau pirktume, bet to kurio norim dar prekyboje nera, laukiam kai pasirodys ir griebsim. Lovyte ir nusiziureta greitu metu pirksim, karusele, lav…
Na zinot visi sneka, kad galima pirktis tik nuo 5menesio, bet tai zinoma tik prietaras, bet vistiek kazkaip tie prietarai pristabdo
pliusinuke parašė:
Sveika![]()
Labukas ☺
mjck parašė:
Del vezimuku mes ir jau pirktume, bet to kurio norim dar prekyboje nera, laukiam kai pasirodys ir griebsim. Lovyte ir nusiziureta greitu metu pirksim, karusele, lav…
O kokio norite?
pokky parašė:
Aš manau pirksiu viską, kai į dekretą išeisiu.
Gal yra būsimų mamyčių kurios ketina mokytis ir auginti mažylį?
As kaip tik baigineju magistra, gruodi reikia atiduoti, tai auginant pilve mazyli mokaus
bet tikrai manau, kad viskas imanoma, svarbu noro yra
1 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai