pliusinuke parašė:
O pavaduojanciai gydytojai negali pasiskambinti? Jei skausmai stipres manau nedelsk ir tiesiai i priimaji
Na as lankausi pas ja privaciai, tai nezinau kam skambinti i ligonine taip nesinori, pirma karta cia taip
pliusinuke parašė:
O pavaduojanciai gydytojai negali pasiskambinti? Jei skausmai stipres manau nedelsk ir tiesiai i priimaji
Na as lankausi pas ja privaciai, tai nezinau kam skambinti i ligonine taip nesinori, pirma karta cia taip
simona03 parašė:
Man siandien beveik visa diena skauda, toks lyg spaudimo jausmas, kairiji sona ( prie dubens kaulo mazdaug) nezinau ka daryti mano gyd atostogauja... ar kuriai nors…
simona03 parašė:
Man siandien beveik visa diena skauda, toks lyg spaudimo jausmas, kairiji sona ( prie dubens kaulo mazdaug) nezinau ka daryti mano gyd atostogauja... ar kuriai nors…
Isgerk 1 tab noshpos, nes kai kairy sona maudzia dazniausei tai dujos
SimaB parašė:
ketvirtadieni vaziuosiu i Kauna, i Mazylio gimdymo namus, ten esu uzsiregistravusi i apziura, manau kad gydytojas bus normalus ir tikrai viska pakomentuos ir paaisk…
O norejau paklausti ar mazyli konsultacijos mokamos, nes ir noriu uzsiregistruoti jau vaziuoti
kiele parašė:
Nuo sestadienio jau jauciu vaikucio baksejimus,tai dabar sedziu,o jis mane atakuoja :)taip smagu![]()
Aš kol kas nejaučiu, bet kai noriu įsitiknti, kad viskas tvarkoje atsigulu ramiai pagulėti ir matau kaip pilvukas tai į vieną pusę kamuoliukas pasidaro tai į kitą :)) nerealus jausmas.
Angelelis 2015 parašė:
O kodel jus daret siuos tyrimus? Ir labai atsiprasau, bet kas cia per tyrimai... Su gydytojais sudetinga, jie mazai ka pasakoja, bent jau retas, turi pats ieskoti i…
Visus siuos tyrimus daausi nes liepe genetike. Priesistore trumpai - rado padidejusia rauksle, dare vaisiaus vandenu tyrima. O dabar sake atmetines infekcijas - toksoplazmoze, citomegalo virusa, parvo virusa. Manau nori tikrai buti tikra, kad nieko nepraleido. O as tikiuosi, kad daugiau nebus jokiu tyrimu :). Paprasiau, kad BP gyd. trumpai pakomentuotu atsakymus. Tai sake toksaplozmozes neturejau ir dabar nesibuciuoti su svetimom katem, citomegalo viruso taip pat neturiu, tad butu gerai, kad ir nepasigauciau
14 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai