Ativsi parašė:
Ar jau išrinkote savo mažyliams vardus?![]()
Tarp dvieju variantu dar dvejojam, šiuo klausimu sunkiau sutarti
o jus jau isrinkote?
Ativsi parašė:
Ar jau išrinkote savo mažyliams vardus?![]()
Tarp dvieju variantu dar dvejojam, šiuo klausimu sunkiau sutarti
o jus jau isrinkote?
karolyncykas parašė:
Tarp dvieju variantu dar dvejojam, šiuo klausimu sunkiau sutartio jus jau isrinkote?
![]()
Yra vienas labai istrigęs, bet vis dar neapsisprendžiame. :/ norėtusi vardo išskirtinio ne pačio populiariausio, tad vis ieškome minčių
vaiduliukeP27 parašė:
Svarbu tik kad mazylis nesugalvotu anksciau pasibelsti,nes zinot kaip sakoma mes planuojam o dievas juokiasi![]()
Paziurejau kada jums gimdyti,tai pastebejau kad jau vienas sunus gimes birzelio 23d, tai dabar irgi terminas birzelio 23?gal irgi berniukas? Geras cia sutapimas ;))
Ativsi parašė:
Yra vienas labai istrigęs, bet vis dar neapsisprendžiame. :/ norėtusi vardo išskirtinio ne pačio populiariausio, tad vis ieškome minčių![]()
Ir man kaip ir norisi ne tokio dazno ir populiaraus,bet ir ne visisko naujadafo kaip dabar prigalvoja tai kartais baisu pagalvoti,juk vaikeliui ggventi su tuo vardu reikes..
Cia,mano nuomone,labai atsakingas darbas
daliilia parašė:
Ir man kaip ir norisi ne tokio dazno ir populiaraus,bet ir ne visisko naujadafo kaip dabar prigalvoja tai kartais baisu pagalvoti,juk vaikeliui ggventi su tuo vardu…
Sutinku, bet kartais būna labai super naujadaru.
pati turiu retą/vienintelį vardą - Isvita, tai kažko tokio norėtusi ir savo vaikui, bet šiais laikais kažką išrasti labai sunku
daliilia parašė:
Ir man kaip ir norisi ne tokio dazno ir populiaraus,bet ir ne visisko naujadafo kaip dabar prigalvoja tai kartais baisu pagalvoti,juk vaikeliui ggventi su tuo vardu…
Dar reikia atsižvelgti ir į tai, kad vaiko vardas parodo visą tėvų protą :), tad tai turi būti tikrai atsakingas darbas :)!
Karo lin parašė:
VGN gimdysiu![]()
O jau VGN buvote apsiziureti?
kibiriukas parašė:
Na kokie visų pilvukai gražūs!! superAš tai planuoju gimdyti santariškėse, tik iki to laiko būtų faina pas juos į pamokėles nueiti
![]()
Ir as noreciau nueit i pamokeles,bet nlb turiu galimybes,dukros nebus kam palikt..ir siaip norisi apsiziuret kaip ten kas
Aurela86 parašė:
O jau VGN buvote apsiziureti?
Taip buvau, dabar ketvirtadieni vaziuoju ;-)
7 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai