rimante111 parašė:
Labas, ar nėštumo metu nešiojat auskariuka į bambą ar įsiėmėte lauk ji?![]()
Šeip girdejusi ir abi mano seserys turejusios auskariuka neštumo metu ji išsivėrė nes daktarė taip liepe
rimante111 parašė:
Šeip girdejusi ir abi mano seserys turejusios auskariuka neštumo metu ji išsivėrė nes daktarė taip liepe
sssimssse parašė:
Labas ;) as naudoju kokoso alieju. Skaiciau ir kazkurioj grupei jau buvo sakiusios mamos, kad tikrai veiksminga![]()
o koki konkreciai? ar padeda? o gal ir nelinkes jusu kunas apskritai i strijas? senai jau naudojat? as galvoju ar biski nesusivelinau su "pradejimu" teplioti ji
Ristute parašė:
Nors negerk citramono! Tik paracetamolis nuo visu bedu nestumo metu
Gerai, dekui.
Sulani parašė:
o koki konkreciai? ar padeda? o gal ir nelinkes jusu kunas apskritai i strijas? senai jau naudojat? as galvoju ar biski nesusivelinau su "pradejimu" teplioti ji![]()
Niekas negali pasakyti, kas tikrai padeda
Aš jau pradėjau Weleda aliejumi teptis, nors po pirmo nėštumo visai strijų nebuvo, bet ir per jį tepiausi kažkokiu vaistinėje įsigytu tepalu. Bet nesakau, kad jis tikrai padėjo, gal tiesiog oda buvo pakankamai elastinga
rimante111 parašė:
Sveika, man gydytoja sake pakeisti ta paprasta auskariuka specialiu nesciosioms, tai dabar toki ir naudoju
Sulani parašė:
o koki konkreciai? ar padeda? o gal ir nelinkes jusu kunas apskritai i strijas? senai jau naudojat? as galvoju ar biski nesusivelinau su "pradejimu" teplioti ji![]()
As ji naudoju visai ne senai butent pilvukui, kadangi jis tik dabar pradejo pas mane augti. Seip esu anksciau naudojusi, nes mano oda linkusi sauseti o kokoso aluejus tikrai padeda nuo to
Manau jei oda linkusi i tai, tai nesisvengsit striju
pati turiu kelias ant krurines jau vien nuo brendimo.
Sulani parašė:
Chebryte norejau paklausti ar naudojate ka nors nuo striju? Nes vis galvoju pradeti bet neprisiruosiu. girdejau kad neblogas dalykas yra naturalus aliejai visokie..…
As nieko nenaudoju, tiesiog i savaite du-tris kartus vakarais visa kuna pasitepu kuno pieneliu, bet tai darydavau ir iki nestumo
mano manymu, strijos yra genu reikalas
mano mamai nebuvo, tai tikiuosi ir man nebus
drauge vasario men pagimde, visa laika tepesi brangiais gerais kremais nuo striju, o ir priaugusi buvo tik 7kg, taciau striju pilna ir ant pilvo, ir ant koju...
rimante111 parašė:
As nesiojau ir man nieko daktaras nesake . Poto nusipirkau specealu nesciosioms , bet dabar pilvas pradejo labai sparciai augti ir man labai tempe oda kur ivertas auskaras , net skaudejo sedet , tai issiveriau visai , svarbu jaustis patogiai
mjmargareta7 parašė:
Butent toks skausmas ir kankina, o citramonas nekenkia vaisiui?
Laba,as geriu paracitamoli tikrai galima,buna ir man kaip negaliu kenteti zinoma nepiknaudziauk
23 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai