www.kosmetikosdnr.lt/kuno-kremaisviestai/bio-oil-kuno-aliejus/
Va pati pirma nuoroda ir jau nieko gero... va kas man juokingiausia,kad sudetyje minimas purcellinas (gaunamas is anciu) kazkur stebuklingai dingsta...
www.kosmetikosdnr.lt/kuno-kremaisviestai/bio-oil-kuno-aliejus/
Va pati pirma nuoroda ir jau nieko gero... va kas man juokingiausia,kad sudetyje minimas purcellinas (gaunamas is anciu) kazkur stebuklingai dingsta...
-blockquote>Vikusiaaa parašė:
Man irgi jis patiko,bet kai prisiskaiciaui,ir kai sudeti meradau del ko"tipo"stabdo striju atsiradima,lt pirkau,vaistineje,i ta vaistine tiakia oficialus bio oil ti…
as su pirmu nieko nenaudojau, tai vaizdas buvo tragi*kas. tai su antru pirkau biooil ir ryte, vakare tep+avau, nuo 4 men iki dar buteliuka po gimdymo. man jis net sumazino zymes pirmojo nestumo. kuo jis gali pakenkti, per oda iki leliuko nenueis :). ne i burn dedam. O man svarbu rezultatas
[email protected] parašė:
o jus Lietuvoj ji perkat, gal neoriginalu. Jis siaip brangus, gal perpilsto,man tai labai net patiko
Jeigu brangus, nereiskias kad geras... tas pats galioja kremuksciams ir t.t
tepliojuosi kokosu aliejum uz 10lt, ir negaila daug tept
Dianukasss parašė:
Jeigu brangus, nereiskias kad geras... tas pats galioja kremuksciams ir t.ttepliojuosi kokosu aliejum uz 10lt, ir negaila daug tept
![]()
as taip pat nesiorientuoju i kaina. prisipirkau daug tu kremuku nuo striju ir jais kol kas esu patenkinta, nes jie tikrai geriau drekina (kas ir svarbiausia norint apsisaugot nuo striju) nei paprasta kuno losijonas. tik reikes ziuret kazi pacioj pabaigoj koks vaizdelis bus
o apie kokosu alieju labai daug gero girdejau
[email protected] parašė:
-blockquote>Vikusiaaa parašė:…
Rezultatas manau visoms svarbus
kiekviena pasirenkam ka naudot,ko ne,gal kaikurios visai nieko nenaudoja,o as pasakiau savo nuomone apie bio oil,ir pasidalinau straipsniu vienu is 100?,kur rasoma,kad jis neturi to stebuklingo ingridiento,ir galima nuspirkt tiesiog kremu,ar kazko pan kur yra tas pats E ar A vitaminas
beto ir pati pasaket,kad su pirmu nieko nenaudojot
o isisenejusiu striju nelabai tikiu,kad gali kazkas apmazint,tiesiog sudrekinta oda graziau atrodo,nes pati nors negimdzius,bet del dideliu svoriu kitimu turiu striju,ir neivienas brangiausias kremas nepadejo
Dianukasss parašė:
Jeigu brangus, nereiskias kad geras... tas pats galioja kremuksciams ir t.ttepliojuosi kokosu aliejum uz 10lt, ir negaila daug tept
![]()
eglebd parašė:
as taip pat nesiorientuoju i kaina. prisipirkau daug tu kremuku nuo striju ir jais kol kas esu patenkinta, nes jie tikrai geriau drekina (kas ir svarbiausia norint …
Beje,kokosu aliejus tobulas dalykas plaukams!
jei plaukuciai sausesni,linke sakotis,ar luzinet
Vikusiaaa parašė:
Beje,kokosu aliejus tobulas dalykas plaukams!jei plaukuciai sausesni,linke sakotis,ar luzinet
![]()
Tu tepi plaukus, i poto nuplauni? tipo kaip kauke?
Dianukasss parašė:
Tu tepi plaukus, i poto nuplauni? tipo kaip kauke?
Geriausia per nakti,pries plovima,jau kai plaukuciai pasiriebalave,issitepi,ant pagalves koki ranksluostuka pasidedi,o ryte plaunies,plaukai tikrai pagereja
gali kokia kasa susipynt,kad nesimaisytu bemiegant
Sveikos
kas liecia del striju, tikrai daug domejausi, kad cia genai, geriau drekinti kokosu aliejumi, nes kai issauseja, niezti
Kazkuri rase, kad Airijoj gyvena, taip butent ten vaistas tik parecatamolis, viskam ir visada, ir dar 7up limonadas, zodIu apie airiu daktarus as geriau patylesiu
Mums 16 sav. Bet as dar nieko nejauciu
o taip jau norisi pajausti judesiukus
O del kokosu kaukes, as irgi naudojau, bet man kazkaip niezteti galva pradejo... Kazkada per nakti laikiau, tai dar labiau kasiausi, uztenka pora valandu palaikyti, nebutina per nakti
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai