daniele53 parašė:
Ir kokie atsakymai?Nes man liepe darytis pakartotina kraujo tyrima..
O tikrai del to liepe?
Mano atsakymai Geri .1:2891
daniele53 parašė:
Ir kokie atsakymai?Nes man liepe darytis pakartotina kraujo tyrima..
O tikrai del to liepe?
Mano atsakymai Geri .1:2891
Futura13 parašė:
Merginos, jūs kalbat apie kraujo tyrimą, kuris parodo kokia tikimybė yra?
man dare kraujo ketirtadieni, penktadieni paskambinau atsakymo, sake rizikos nera tikrai del dauno ir edwarso sindromo.
Saugojau saugojau pilvyti nuo duktes kad neuzgautu. Ir ka katik dukterese su galva tiesiai i pilvuka atsitrenke. Taip visa diena man ji maude. O dabar cia tas smugis baisu ir nzn ko tiketis. Ryt zadejom vaziuot kaklo rauksle matuot. Reikia tiketis kad viskas bus gerai.
daniele53 parašė:
Mano sprando rauklses matavimas 1.60mm.O kraujo tyrimas 1-458.Nerima kelia,kad liepe pakartoti tyrima.Mano draugui 43m ir jam tai pirmas vaikutis
Gal but jei butu kazkas blogai siulytu vandenu tyrima?gal ne del to krauka liepua darytis.nes man pvz buvo nesusipratimas,padare tyrimus antradieni,o penktadieni paskambino kad krauja reik darytis.issigandau,o pasirodo tiesiog kraujo reikejo yprastiem tyrimam.
saule leo parašė:
Gal but jei butu kazkas blogai siulytu vandenu tyrima?gal ne del to krauka liepua darytis.nes man pvz buvo nesusipratimas,padare tyrimus antradieni,o penktadieni pa…
Man siule darytis vandenu tyrima,bet persileidimo rizika 1-2%.Arba kraujas is venos.As pasirinkau antraji varianta.Bet atsakymai bus ti po 2sav.Ir jei pastvirtins,kad yra 21 chromosoma,tada darys vandenu tyrima
laumute parašė:
Aisku pries nestuma skiepijais ania? Dabar jau bus per velu. Na bus kaip bus. Busim jau antram trimestre, tai biski maziau pavojinga
Ne. 7-8 sav skiepijo mane. Nieks neklausia nori ar ne. Nenori ji nescios gripuokles. O drauge mano veliau skiepijo 11-12sav. Jos pora sav didesnis nestumas negu mano.
Bet kokiu atveju, tai yra tik tikimybė. Vienai merginai buvo tikimybė 1:3, o vandenų tyrimo nedarė dėl persileidimo galimybės, nors ji ir itin maža 1-2%. Ir gimė visiškai sveikas mažylis!
tikiu ir linkiu, kad ir visoms mamytėms būtų geri tyrimai, o vaikučiai gimtų sveikuteliai!
daniele53 parašė:
Man siule darytis vandenu tyrima,bet persileidimo rizika 1-2%.Arba kraujas is venos.As pasirinkau antraji varianta.Bet atsakymai bus ti po 2sav.Ir jei pastvirtins,k…
Pamatysi viskas bus ok
11 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai