irmina_rub parašė:
O ir man taip buvo,tai susinervinau. Nieko nepasake,o cia visos mamytes sako,kad svori zino,ugi..o as nieko.
na as siandiena eisiu, tai tikiuosi taip nebus.
irmina_rub parašė:
O ir man taip buvo,tai susinervinau. Nieko nepasake,o cia visos mamytes sako,kad svori zino,ugi..o as nieko.
na as siandiena eisiu, tai tikiuosi taip nebus.
irmina_rub parašė:
Ugio kazkodel nebesako man, t.y. nebetelpa maziukai i echo. Tik svori pagal slaunikauli ir galvytes dydi, bei kiek savaiciu atitinka. Bet gal tik man
Praejusi penktadieni buvo 17w2d, sverem 197+191 gramus
auga mano pipiriukai
Irmgardina parašė:
na as siandiena eisiu, tai tikiuosi taip nebus.![]()
ir ne visos
as dar net nuotraukėlės nieko neturiu, ir taip pat nieko nezinau apie mazyli ar auga ar vystosi,nes nieko netikrino
femme fatale parašė:
O jus dantukus einat pricaciai ar i valstybines?
Siaip taisydavausi privaciai, bet dabar sakiau uzsirasysiu i valstybine, tokioj mazoj seimos klinikoj lankausi, tai ten yra stomatologai. Jei kas rimto, tai tada jau ziuresiu kur taisyt.
femme fatale parašė:
Butu vasara, sutikciau su siuo teiginiu, bet dabar...nemanau kad daug naudingu medziagu gaunam is pirktinio maisto, kur daugiau E, pripurkstos chemijos ir pan negu …
As iki siol tokius kaip obuolius valgau is sodo, ir kai kurias darzoves. Del E, tokiu kaip agurku, pamidoru nevalgau, tad kimst juos ir galvoti, kad ten daug vitaminu, absurdas
kruopose, jogurtose ir yra daug vitaminu
vitaminuose irgi ne viskas naturalu
O as "teisingo" maisto labai mazai valgau. Is vis besilaukiant jei sazine leistu tai maitinciaus picom, kebabais, pyragais, sausainukais ir sultim is tetrapako
Aisku, leidziu nutrukt nuo grandines, bet siaip stengiuosi valgyti bent jau namie ruosta maista. Rytais su vaiku kokios koses, pietums ka nors su mesa, vakare vel kokie blynukai ar pan.
www.impuls.lt/paslaugos/busimoms-mamytems/ gal kas lankote ar ruosiates eiti i baseina pasiplaukiot ;) ieskociau kompanijos
vismaz parašė:
O as "teisingo" maisto labai mazai valgau. Is vis besilaukiant jei sazine leistu tai maitinciaus picom, kebabais, pyragais, sausainukais ir sultim is tetrapako…
As savaitgali suvalgiau kebeba:)) kaip skanu buvo
Grigute parašė:
www.impuls.lt/paslaugos/busimoms-mamytems/ gal kas lankote ar ruosiates eiti i baseina pasiplaukiot ;) ieskociau kompanijos
Skambinejausi, bet nzn impulsas...
ypac i ta baseina bijociau lipti
Dianukasss parašė:
Skambinejausi, bet nzn impulsas...ypac i ta baseina bijociau lipti
![]()
na as ir jo prisibijau, dairausi ir kur dar butu galima nueiti, nes nzn ka rinktis.. norisi spec mankstu nesciosioms o ne seip plaukiot paciai. Tad neisirenku
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai