Sraigė akrobatė parašė:
Ar aš viena po namus važinėju su vežimėliu?![]()
![]()
as taip irgi dariau kai pirmo laukiausi
vyras taip pat
Sraigė akrobatė parašė:
Ar aš viena po namus važinėju su vežimėliu?![]()
![]()
as taip irgi dariau kai pirmo laukiausi
vyras taip pat
--Jurgita-- parašė:
kiekvienas vaikas yra savitas su savo charakteriu ir norais, tad mums tevams tenka su jais kartais ir pasitaikstyti![]()
Taip - jie namu karaliai, balansa kartais rasti sunku...va kaip ir su maitinimu - vieni patys atsisako dar iki metu,o manoji dar ir dabar megautusi, jei nebuciau buvus priversta nuimti
Nepaisant visko - ir antraji planuoju maitinti ilgai,damaitinima pradeti velai, tik si karta truputi kitaip reguliuosiu reikala
miauksiukas parašė:
kaip jums su tuo pientraukiu nesutrukineja speneliai. Nusitraukinejau pora savaiciu nes vienos neeme siaubas. Gerai kad po to susitvarke ir eme ta (.)
As naudojau avent rankini oientrauki ir buvau ziauriai patenkinta. Krutims diskomforto nebuvo, speneliai netrukinejo ir naudojime buvo paprastas. Net nezinau ka buciau be ji darius. Pirmomis savaitemis to pieno buvo kaip pas karve.
Dabar dziaugiuosi kad sis daiktas guli spintelei butinai vesiuos I ligonine
miauksiukas parašė:
as taip irgi dariau kai pirmo laukiausivyras taip pat
![]()
Musu vezimukas kol kas dar paliktas pas uosvius, tai kai griztame mano vyras ciumpa ji ir vazyneja
As dar kol kas nevazyneju
miauksiukas parašė:
kaip jums su tuo pientraukiu nesutrukineja speneliai. Nusitraukinejau pora savaiciu nes vienos neeme siaubas. Gerai kad po to susitvarke ir eme ta (.)
Netrukinejo, zinok..................ir siaip gerai trauke......as sakau esu labai patenkinta savuoju! bet kam rekomenduociau. Dziaugiuos, kad nepardaviau, nes jau buvo tokiu planu.
kriausyte424 parašė:
nedarbingumas itakos neturi,nes sakiciuojasi 12dirbtu menesiu![]()
O tai kaip vertins ta men jeigu pvz dvi sav sirgtos ant biuletenio o dvi dirbtos?????? Ir jeigu taip puse nestumo.
zujkute parašė:
Mamytes, o kuo praplaunat naujai pirktus buteliukus, soskes? Ar imsit juos i ligonine?![]()
as taip pat dedu y verdanti vandeni ir pavirinu. buteliuka desiuos y ligonine o soskes ne nes kiek skaiciau ja geriau duoti nuo kokiu 2 sav kai jau vaikutis bus pramokes kruti paimti
Sande parašė:
O dėl pampersų, geriau jų neprisipirkti daug, nes mažas dydis, greit išaugamas, todėl pradžiai keleta pokų turėti, o jei trūks, dasipirksite.Mačiau, kažkas minė…
Nuo ko tas Hemoral? :/
16 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai