Agne82 parašė:
šis tyrimas neprivalomas todėl ir nedaro, bet 100 lt nepagaili ir tada gali buti rami per nestuma arba nerami, priklauso koks rezultatas....
man sis tyrimas 19lt kainavo
nezinau gal baltijos amerikos klinikoj jis 100 kainuoja
Agne82 parašė:
šis tyrimas neprivalomas todėl ir nedaro, bet 100 lt nepagaili ir tada gali buti rami per nestuma arba nerami, priklauso koks rezultatas....
man sis tyrimas 19lt kainavo
nezinau gal baltijos amerikos klinikoj jis 100 kainuoja
vilte79 parašė:
gal galit primint ka reikia y gimdykla ysidet. seip visa kita daugmaz zinau
As paemiau maziukui drabuzeliu komplektuka, pampersiuka, sau pampersa, maza ranksluostuka, kojines, dar galvoju kad reik isideti naktinukus, kad po visko persirengti iskart.
vilte79 parašė:
gal galit primint ka reikia y gimdykla ysidet. seip visa kita daugmaz zinau
Aš tai įsidėjusi : pampersus sau, pampersus vaikui,paketus didelius,paketus mažesnius, ir paprastus always. Intymios higienos prausiklį, intymios higienos servetėles, dušo želė, dantų pastą, dantų šepetėlį, rankom dezinfekatorių, tuoletinį popierių, rankšluostį,plaukų gumytę, mikrolaksą,įklotus kelis į liemenėlę, kremą speneliams, kremą veidui vaikučiui nuo šalčio, pižama, chalatą, tapkes,palutes 5vnt neperšlampamų ir kelias medžiagines, vaikui servetėlių drėgnų dupciai, čiulptukų buteliukų nedėjau nes ligoninėje nelabai leidžia vaikus pratinti. Kepurytės leliukui,plonos ir šiltesnė vežant namo. Vilnonės kojinytės,pirštinytės,šliaužtinukus, bodžiukus. Lašus į nosį, kelnaites, kojines sau. Pakrovėjas telefono. Na čia mano krepšelio turinys
Zaarita parašė:
Laba diena.
Na mano gelezies norma mazesne, nei turi buti... Tyrimai buvo daryti spalio pradzioj ir lapkricio vidury... Per ta menesi saziningai vartojau gydytojos paskirta Tardyferon, o rodiklis pakilo tik viena dalimi...
nusprendziau, kad blogai ja vartojau
T.y. Ryte atsikelus tusciu skrandziu isgerdavau gelezies, po valandos pusryciai - cia viskas kaip ir gerai, BET pusryciams valgydavau pieno produktus (varske, suri ir pan.), po pusryciu isgerdavau kalcio
Kalcis mazina gelezies isissavinima... Beje raudonos mesos nera daug mano racione... Taigi, dabar ir toliau geriu Tardyferon pries pusrycius bent valanda, bandau pusryciam nevalgyti kalcio turinciu produktu, kalci gerti tik vakare, pusryciam nebegeriu juodos arbatos su pienu, o ja pakeiciau Hisbiskus arbata, kartais issispaudziu buroku, morku ir obuoliu sulciu, arba apelsinu su greipfruktais sulciu, nes C vitaminas padeda gelezi isissavinti... Dar bandau dazniau valgyti mesa... Na ir ziuresiu, ar pasiteisins si strategija, tyrimus darys pries naujus metus...
Minion parašė:
man sis tyrimas 19lt kainavonezinau gal baltijos amerikos klinikoj jis 100 kainuoja
![]()
Aš irgi 100lt už tą tyrimą mokėjau
būsimamamytėėė parašė:
Aš tai įsidėjusi : pampersus sau, pampersus vaikui,paketus didelius,paketus mažesnius, ir paprastus always. Intymios higienos prausiklį, intymios higienos servetėle…
Ar duso zele paprasta ar be kvapų? Dar patarciau marskinuku su pirstinytem ar kur buna sliauztai kuriu rankovytes uzsivercia kaip pirstinytes
Minion parašė:
man sis tyrimas 19lt kainavonezinau gal baltijos amerikos klinikoj jis 100 kainuoja
![]()
Man ir poliklinikoje 19lt kainavo
Nestea parašė:
Sveiki, o kokius daikteliu ir rubeliu dejotes mazyliui i lygonine?ir kiek pvz. vnt .rubeliu?![]()
Isidejau 56 dydzio 2 vnt storesnius siaustinukus, 3 vnt šliaužtinukai, 3 vnt bodžiukų ilgom rankovėm, na ir 3 vnt marškinėlių, vieni storesni, kiti plonesni.
Kai susilaukiau pirmagimės, tai buvau įsidėjus visų rūbelių po 2 vienetus ir puikiai išsiverčiau. ;) Taip pat pora kepuryčių įsidėjau, merliukų seilytėm apvalyti, nes tikrai pravertė, aišku vilnonės kojinytės kelių dydžių, medvilninį užklotėlį įsidėjau, ir megztą megztuką, nes kai su pirmagime gulėjom, tai paskutines dienas sušalome, tai apsidraudimui. O grįžimui namo, kombinezoną su stora kepure, tai vyras atveš.
Kažkaip šį kart daugiau daiktelių susidarė, na bet manau geriau apsidraust, nei paskui vyrą siųst, o jis nieko neras.
9 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai