stubborn parašė:
O bandėt duot savo pieno, bet iš buteliuko. Gal krūties gerai neima?
Is pradziu is kruties daviau, veliau pati nusitraukinejau daviau is buteliuko, tas pats.
stubborn parašė:
O bandėt duot savo pieno, bet iš buteliuko. Gal krūties gerai neima?
Is pradziu is kruties daviau, veliau pati nusitraukinejau daviau is buteliuko, tas pats.
vikutep111 parašė:
O negalvojot eiti vasku nusidepiliuoti nei viena?as kazkaip vis mastau
esu dariusi skausmas istveriamas
(gimdymo tikrai didesnis)
o ir svelnu grazu poto k…
Buvo tokia mintis, ir esu dariusi ne kartą, bet va dar vasarą pabandžiau namie kojas su aparatėliu pasitvarkyti, kaip visada, nepatikėsit, neiškenčiau net puse blauzdos, kažkaip skausmas nepakeliamas pasirodė, nors ankščiau tai darydavau ir nei skaudėdavo labai, nei ką, daugiau net nebebandžiau, matyt su nėštumu kitaip pradėjau reaguoti, tai ir bikini zoną palikau ramybėj, užteks kaip su peiliukais pasitvarkysiu
jolita123 parašė:
Sveikos mamytes. Gal kuri patartu kaip nutraukti pieno gamyba?
negaliu vaikiuko maitinti, nes skiriasi kraujo grupes, mano neigiama sunaus teigi…
Sunku patiketi, kad tai del kraujo grupiu gali buti.. o kas vyksta kai valgo mp? Gal viskas nuo jusu valgomo maisto? Vaistinej kazka parduoda laktacijai maznti kiek zinau. ..
jolita123 parašė:
Sveikos mamytes. Gal kuri patartu kaip nutraukti pieno gamyba?
negaliu vaikiuko maitinti, nes skiriasi kraujo grupes, mano neigiama sunaus teigi…
Yra tokie spec vaistai, kurie sustabdo pieno gamyba. Bet manau jie parduodami tik su receptu.
O kokia tavo kraujo grupe? Kokia vaiku? Pirma karta toki dalyka girdziu, kad negalima maitinti, kai kraujo grupes skiriasi.
daivoshius4 parašė:
O merginos kaip ten ruosiates depiliuoti pries vaziuojant i ligonine - viska nuimti, ar palikti truputi?
Aš kai jau pajaučiau, kad jau viskas važiuosiu į ligoninę. Tai ramiai nuėjom su vyru į vonią, nusiprausiau, vyras mane nuskuto, susitvarkiau visa. Ir tada važiavau. Kažkaip man pačiai maloniau ne tik dėl kitų, o dėl savęs
jurgitaa1 parašė:
Mano pilvo dziaugsmas per dieną kokius du tris kartus po 10-20 min žagsi... yra dar kam taip?;))
Maniskis daug kartu i diena zagsi Ir apie10 min tikrai trunka zagsuliukai =)
Deimanciukas9 parašė:
Na sake nelysti,nes gali kokia infekcija pasigauti,ir dabar kai nebedaug liko iki gimdymo ir nezinai,kada viskas prasides,nereikia tos vietos dirgintidaktares,a…
Va va, as vakar prisizaidziau Ir isipjoviau :/ jau siaip stengiuos tik karta i savaite pries vizita pas ginekologe Tai daryti
SkyE parašė:
As kai gimdziau pirmaja tai I dusa man patare eiti per saremius, pilva masazuoti po duso srove, ziauriai padejo man. Sy gimdyma vel taip darysiu![]()
Reikes bandyti Ir man tada =) atpalaiduoja dusas mane visada
gal Ir skausmus sumazintu =)
daivoshius4 parašė:
O merginos kaip ten ruosiates depiliuoti pries vaziuojant i ligonine - viska nuimti, ar palikti truputi?
Depiliuosiu viska, o siaip budavo ruozeli toki palieku. Dabar jau apgraibomis darau viska, tad palikti ta ruozeli butu be sancu paciai =)
daivoshius4 parašė:
As tai visada ten viska nudepiliuoju
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai