InPu parašė:
O nuo kada ji galima butu nesioti?jis skirtas daugiau judancioms?
butent del nugaros skausmu? manau ir man reiktu
![]()
manau nuo kokio penkto, sesto men. kada jau pilvelis paauga
pirksiu ir as, turetu but geras dalykas
InPu parašė:
![]()
manau nuo kokio penkto, sesto men. kada jau pilvelis paauga
pirksiu ir as, turetu but geras dalykas
InPu parašė:
![]()
Vienos juos giria, kitoms buna nepatogu ir jokios naudos, tad sunku ka ir patarti..
nuo kada pradejau net nepamenu
kai skaudedavo nugara ( stovimas darbas buvo) nusipirkau, tai tokia laiminga buvau ir galvojau kodel anksciau jo neisigijau...
Shauliuke parašė:
Vienos juos giria, kitoms buna nepatogu ir jokios naudos, tad sunku ka ir patarti..nuo kada pradejau net nepamenu
kai skaudedavo nugara ( stovimas darba…
Kaip puiku! Man ir skauda dazbai nugara. O mergaites, nuo stovimo darbo, arba jei darbas kur daugiau pavaikstai, judi netrumpeja gimdos kaklelis? Cia ne nuo to priklauso?
Zhuvyte parašė:
Jo, su liemenėlėm tai reiktų būtinai pasimatuoti, man tai nors ir didesnio dydžio ir kokybiškas nusipirkau, bet vis tiek vakare nusimovus skauda krūtinę, atrodo net…
Va ir aš pastebėjau, kad nebetinka JOKIOS liemenėlės. Kažkaip pasidyvinsiu, bet antras nėštumas man visai kitoks. Nejutau aš tada jokio krūtinės skausmo, o dabar.... beveik kaip maitinanti pasijutau.
Mantule parašė:
O ar kuri jau nesiojat nestukiu dirza? kokia isvis jo funkcija? ar bent zadat pirktis ir nesiot ji?
turiu, bet per pirmą nėštumą visiškai jo neprireikė. O dabar žiūrėsim. Atlaikiau šeimos balių, tai sėdžiu visa su skaudančiu pilvuku..
pyragas parašė:
man irgi darbui reiks dirzo - patarimu labai laukiukokie geriausi ir patogiausi
![]()
jie vienodi, kiek žinau.
Sveikos, man cia toks klausimas ar vertėtų sunerimti
mano viduriai labai laisvi paskutine savaite viduriuoju.. Tik viena kart dienoj bet ar cia normalu? Nes dauguma turi problema su viduriu uzkietejimu.. Kuria ir as turejau anksciau. Valgau maistą normalu, ryžių daug valgau kurie tikrai nelaisvina. Tai nesuprantu :/ mano medžiagų apykaita seip labai greita visada buvo..
Nestuke89 parašė:
Sveikos, man cia toks klausimas ar vertėtų sunerimtimano viduriai labai laisvi paskutine savaite viduriuoju.. Tik viena kart dienoj bet ar cia normalu? Nes daug…
Sveika.
man taip pat buvo vienu momentu. ir tik viena karta i diena. ;) nieko nedariau ir praejo.
linkiu, kad ir Tau praeitu.
Merginos turiu toki klausyma: ar yra kad kuriai bertu veida?na kaip pries menesines tokie spuogiukai...sako kad nesciom kaip tik veidas pagrazeja nebebuna tu spuogu, nu man kaip ir viskas atvirksciai,tai ir veida ziauriai beria taip niekada nebudavo...gal kuri irgi su to susiduret?
1 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai