Berg parašė:
Grazus
Man tie retro is salies grazu ziureti kaip kitos mamos 'ridena'
Pati tai as tokio tipo myliu (cia mano dukros toks buvo, dabar baigiu nagus nusiesti, kam pardaviau taip anksti)
Berg parašė:
Grazus
Man tie retro is salies grazu ziureti kaip kitos mamos 'ridena'
Pati tai as tokio tipo myliu (cia mano dukros toks buvo, dabar baigiu nagus nusiesti, kam pardaviau taip anksti)
Lurdaa parašė:
Chanelli,gali iseiti is kart i dekreta. As visa laika jauciuos blogai ir isejau iskart po 1 men.aie ismokas lt negaliu pasakyt,nes as ne Lt.
Chanelli parašė:
Sorry Lurdaa, neskaiciau pradzios, nelabai zinau del ko pas tau tokios rimtos bedos su sveikatele, gal jej netingesi trumpai papasakok, o siaip linkiu is visos sirdies sveikateles tau ir leliukui.
Silkverpe parašė:
GrazusMan tie retro is salies grazu ziureti kaip kitos mamos 'ridena'
![]()
Matau tokiu, kazkaip man ratai nepatinka, mazuciai o siaip tai stilius grazus.
tik Kazkaip baisiai atrodo, ar ten vaikui tikrai saugu
Berg parašė:
Taigi vaisiais ir gyvenu niekonepadeda
man padeda weetabix
nestuke19 parašė:
sveikos , noreciau paklausti tokio idomaus klausimo, nes nezinau ko daugiau klausti... tai va, iki kelinto menesio nestumo galima santykiauti nsu vyru? jis vis nori…
Khe. Šiaip jei nėra nėštumas su rizika- iki pat galo.
kaip tik pačioj pradžioj nelabai gal rekomenduoja...bet iš esmės galima gi.
Labas rytas
Taip siltai guliu ir negaliu kaip tingiu keltis
Siandien turiu viena 'darba' - nuvezti vaika i mokykla, mat vyras islydetas komandiruoten. O tyyyyyyngiu beproto! Va kaip zmones gadina biuleteniai
Berg parašė:
Matau tokiu, kazkaip man ratai nepatinka, mazuciai o siaip tai stilius grazus.
Saugus jis - norvegiskas
Ir man labai patinka, kad aukstai mazylis tupi ant to 'koto'
nestuke19 parašė:
sveikos , noreciau paklausti tokio idomaus klausimo, nes nezinau ko daugiau klausti... tai va, iki kelinto menesio nestumo galima santykiauti nsu vyru? jis vis nori…
Jei tik ir Jums norisi, tai nesvarbu kiek r kada - nestumo metu galima kiek norisi. Nebent gyd. pasakytu kitaip matydamas kokia nors rizika
Kaip man pvz...
Berg parašė:
Mane tai kankina Viduriu uzkietejimasgal merginos turit koki ,,vaista" naturalu tam ?
Džiovintas slyvas iš vakaro užpilk vandeniu, o ryte gali ir tą vandenuką išgerti ir slyvas suvalgyti.. Aš kartais ir linų sėmenų aliejaus šaukšta išgeriu (nemalonu, bet ką daryt).. Burokėliai padeda, morkos... Kiekvienam savas metodas
Ši temos dalis yra suarchyvuota, skaitykite toliau ir diskutuokite čia:
www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/busimos-2015-m-geguzes-menesio-mamytes
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
Omega-3, vitaminą E, C, seleną, cinką, Q10, foliata, vitamina B, magni, geležį. Gal nieko nepam…