Evelina.kir parašė:
Sveikos, gal kas žinote iki kada vyras gali išnaudoti savo turimas dvi savaites barselio?
Iki 3 mėn
Evelina.kir parašė:
Sveikos, gal kas žinote iki kada vyras gali išnaudoti savo turimas dvi savaites barselio?
Iki 3 mėn
Br1g1ta parašė:
atostogos tesiasi iki kol kudikiui sueis 2sav
Iš kur tokia informacija? Dirbantis tėtis savo 2sav. atostogų gali išnaudoti per pirmas 14sav. po vaiko gimimo. Jeigu tėtis nedirbantis, tuomet vaiko gimimo atostogas privalo išnaudodi per pirmas 2sav. po vaiko gimimo. P.s info iš borger.dk
Ruuutis parašė:
Sveiko, gal kas gimdėte Randerse? Man reikėjo rinktis tarp Viborg ir Randers, pasirinkau Randers, bet apie nė vieną nežinau jokių atsiliepimų, gal kas turite papasa…
As gimdziau abu Randerse, tik patys geriausi prisiminimai.
Ruuutis parašė:
Sveiko, gal kas gimdėte Randerse? Man reikėjo rinktis tarp Viborg ir Randers, pasirinkau Randers, bet apie nė vieną nežinau jokių atsiliepimų, gal kas turite papasa…
Aš gimdžiau randerse pries 3m pasaka ten viskas buvo tiek palatos tiek daktarai.
Dola. parašė:
As gimdziau abu Randerse, tik patys geriausi prisiminimai.
Kaip džiugu girdėti, tikiuosi niekas nepasikeitė 🌼🌼🌼
kasiuse parašė:
Aš gimdžiau randerse pries 3m pasaka ten viskas buvo tiek palatos tiek daktarai.
Labai gerai, Tikiuosi nepasikeitė 🌼🌼🌼
Ruuutis parašė:
Aš Viborge abu gimdžiau. Abu kartus tik puikūs atsiliepimai
bet manau ir pasirinkusi Randers nenusivilsit
9 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai