SLek parašė:
Aha šiaip daug ką duoda. Bet vis dėlto reikėtų pasiimti : dantų šepetuką, dantų pastą, dušo žele,rankšluostį, tapkes, švarių rūbų sau vaikučiui( gimus naudojau savo…
oo, labai gerai, aciu
SLek parašė:
Aha šiaip daug ką duoda. Bet vis dėlto reikėtų pasiimti : dantų šepetuką, dantų pastą, dušo žele,rankšluostį, tapkes, švarių rūbų sau vaikučiui( gimus naudojau savo…
oo, labai gerai, aciu
Ruuutis parašė:
Sveikos, ka Danijoje butinai reikia tureti vaziuojant i ligonine, sau, vaikui? Gal apie tai pranes daktare kiek veliau? Girdejau, kad daug duoda ligonine?
Galit paklausti, savo akušerės, ji papasakos, ko gali prireikti
aš atrodo nieko nesidejau, gavosi pilnas lagaminas 😂
Ruuutis parašė:
Sveikos, ka Danijoje butinai reikia tureti vaziuojant i ligonine, sau, vaikui? Gal apie tai pranes daktare kiek veliau? Girdejau, kad daug duotda ligonine?
O kur gimdysit? Daznai ligonines puslapyje buna tokia info.
Dokumentai - yellow card ir vandrejournal.
I gimdykla emiau beveik nieko - gumyte ir vazelinas (burna ir lupos labai dziuvo nuo lekiavimo). Vandens buvo, drabuzius dave. Vaikui is esmes nieko neprireike gimdykloj savo - uzdejo kepuryte ir pampersa, bei ligonines kaldryte. Cia nera mados vilnoniu kojinyciu.
O palatoj tai vezkites tai, kad jums butu patogu. Geriau laisviau. Maitinimo liemeneles. Daug kas rekomenduoja kremukus speneliams. Iklotu ligonine dave pakankamai. Ivairiu dydziu ir sugeriamumo. Man sociai uzteko toms 2-3 dienoms. Vaikui pampersu irgi buvo + vaskeskum - nerealus dalykas uzpakaliuko plovimui. Sampuno ar buvo neatsimenu, bet akusere konsultacijoj sake susipakuoti lyg atostogu savaitgaliui vaziuociau.
I ligonine atejom likus 3-4 valandom iki gimimo vaiko, tai jokie pakrovejai ir kiti laiko leidimo budai nebuvo aktualus.
Žirniukass parašė:
Galit paklausti, savo akušerės, ji papasakos, ko gali prireiktiaš atrodo nieko nesidejau, gavosi pilnas lagaminas 😂
Zhuzhu parašė:
O kur gimdysit? Daznai ligonines puslapyje buna tokia info.
MVL1 parašė:
Man prireike tik dantu sepetuko, dantu pastos, plauku sepecio, ir vaikui drabuziu![]()
Oo, nuraminot, reikes pasinagrineti puslapi ir pasiklaust gydytojos, tik dabar pradejau dometis, tai kai pasiziuri Lietuvos sarasus atrodo labai visko daug, dabar ramiau
aciu Jums♥
Br1g1ta parašė:
Sveikos esamos ir būsimos mamospradedam su vyru žiūrinėtis vežimų, auto kėdučių, tad kyla klausimas jūs perkate čia Danijoje ar perkate Lietuvoje?
kiek mačia…
Su pirmu pirkau iš Lt. Su antru čia. Jei kada būtų planuose trečias tai tik čia
Br1g1ta parašė:
Sveikos esamos ir būsimos mamospradedam su vyru žiūrinėtis vežimų, auto kėdučių, tad kyla klausimas jūs perkate čia Danijoje ar perkate Lietuvoje?
kiek mačia…
Aš rinkaus Lietuva, nes nusižiūrėjau koks man patiko, dar, tik laukiu, kol išbandysiu 😂🤦♀️ Aš čia pabijojau, nes man labai dideli tie vėžimai atrodo, nors mamos giria, tuos tankiukus, labai patogus sake. Tai gal antram, pabandysiu čia nusipirkt 🤷🏼♀️
Žirniukass parašė:
Aš rinkaus Lietuva, nes nusižiūrėjau koks man patiko, dar, tik laukiu, kol išbandysiu 😂🤦♀️ Aš čia pabijojau, nes man labai dideli tie vėžimai atrodo, nors mamos gi…
Tai va, man jie čia irgi tokie grioždiški atrodo
Br1g1ta parašė:
kiek mačia…
Tik Lt , toki koki buvome nusiziureje Cia DK jis 400€ brangiau kainuoja nei Kad Lt, ir Zinoma Dar del spalvu pasirinkimo
15 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai