melisa321 parašė:
Praejo 6d po to kai sugeriau 10 tabl dupho nuo 16cd o menesiniu dar neraerzinantis jausmas
kitos ir iki 10d laukia
melisa321 parašė:
Praejo 6d po to kai sugeriau 10 tabl dupho nuo 16cd o menesiniu dar neraerzinantis jausmas
kitos ir iki 10d laukia
Burburbur parašė:
kitos ir iki 10d laukia
Skaiciau kad merginos tiek laukia. Praeita cikla kita diena susirgau po nutraukimo o dabar jau 6diena taip noris greiciau:/
ryge parašė:
As po 10 dienu gerimo nuo 15CD susirgau po 12dienu...
Ir saket apie tai ginekologei? Cia normalu? Nes as skambinau pasikonaultuot tai sake nelabai gerai kad toks skirtumas tarp pirmo ir antro gerimo ciklo. Liepe pirmasieni pasirodyt nesvarbu susirgsiu ar ne:/
LatteMachiato parašė:
Įdomu nuo ko tai priklauso, nes aš susergu dar nebaigus gerti dupho...Nuo 16 cd geriu ir susergu po 10 d, nors man skyrė gerti 14 d.![]()
O jums truksta progesterono ar skyre ciklui sureguliuot?
melisa321 parašė:
Ir saket apie tai ginekologei? Cia normalu? Nes as skambinau pasikonaultuot tai sake nelabai gerai kad toks skirtumas tarp pirmo ir antro gerimo ciklo. Liepe pirmas…
ne nieko nesakiau, man israse ciklo sureguliavimui 3men. gerti nuo 15Cd 10 dienu po viena tablete..praeita cikla geriau kaip nurodyta, susirgau po 12 dienu, si cikla nusprendziau negerti. Nusprendziau naturalesniais budais pabandyti pastoti, tai va su ot susekiau ovuliacija ir panasu, kad tyliai tyliai kimba zirniukas...;)
melisa321 parašė:
O jums truksta progesterono ar skyre ciklui sureguliuot?
Trūksta progesterono (nevyksta ov) ir aišku nereguliarus ciklas.
LatteMachiato parašė:
Trūksta progesterono (nevyksta ov) ir aišku nereguliarus ciklas.
O skyre tik dupha ar ir kitu vaistu? As pradedu itart kad pas mane taip pat nevvyksta ov..
melisa321 parašė:
O skyre tik dupha ar ir kitu vaistu? As pradedu itart kad pas mane taip pat nevvyksta ov..
Estrofem plius duphas nuo 16 cd
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai