xxxxxxxxxxx1 parašė:
neminek zodzio”kotas” nes cia keiksmazodis😂🤣🤣 idomu kaip jos vadina koki sluotos kota,pagaliu ar kaip?😂😂😂😂
Sepecio ilgu smaigaliu 😊🤭
xxxxxxxxxxx1 parašė:
neminek zodzio”kotas” nes cia keiksmazodis😂🤣🤣 idomu kaip jos vadina koki sluotos kota,pagaliu ar kaip?😂😂😂😂
Merginukeee parašė:
tai kaip tu gali zmogus nezvent😂🤣🤣jeigu avataras izeide jas😂🤣🤣🤣🤣
xxxxxxxxxxx1 parašė:
tai kaip tu gali zmogus nezvent😂🤣🤣jeigu avataras izeide jas😂🤣🤣🤣🤣
Nezinau, nedomina net mintys apie tai. Idomu kaip peni vadina.
Merginukeee parašė:
Nezinau, nedomina net mintys apie tai. Idomu kaip peni vadina.
vyrisku lytiniu organu,bet manau lytinis jau per stiprus zodis,tai gal tiesiog “tas”🤔😂
xxxxxxxxxxx1 parašė:
cia patikek manim taisykles be taisykliu,kiekvienam skirtingos panasu ir jeigu tu rasysi u tiu tiu kaip smagu ir parasysiu nieko tokio,smagu kas laukiates nieko tok…
Na daug kartų buvote panaudojusios necenzūrinius žodžius, tai manau būtent dėl to daug kas visada mąsto kad turite omenyje kažką blogo, neslepiu, nekartą susikapojau ir su jumis, bet blokavimas man vistiek kaip diskriminacija, juk jei nepatinka asmuo, apeik. O išviso geriau jau td sukurtų funkciją blokuoti asmenį, tada kas nepatinka, užblokuoji ir ramu...
xxxxxxxxxxx1 parašė:
Na kotas tikrai labai įdomiai suprantamas buvo. Aš net vyrui pasakiau kad narė iš plūdės kotu patapo, tai pasakė " ooo matyt žvejyba patinka". Tokie žodžiai asmens kuris yra šališkas
StebukloMama parašė:
Na daug kartų buvote panaudojusios necenzūrinius žodžius, tai manau būtent dėl to daug kas visada mąsto kad turite omenyje kažką blogo, neslepiu, nekartą susikapoja…
as tiesiog manau jeigu zmogus per jautrus skaityt realu zmoniu pokabi o ne padlaiziavima,tai nederetu naudotis internetu... filma kuriame pvz paminetas zodis kotas irgi siucia skundus kad uzblokuotu??apie tai esme cia eina...man reik gal susikurt grupe pokalbiai su lape be raudonu veliaveliu,su uzrasu jautrios nervines sitemos zmonems neskaityti?🤣😂😂😂
StebukloMama parašė:
Na kotas tikrai labai įdomiai suprantamas buvo. Aš net vyrui pasakiau kad narė iš plūdės kotu patapo, tai pasakė " ooo matyt žvejyba patinka". Tokie žodžiai asmens …
nu tai pvz jei man nenormalu uzsideti avatara su nescios pilvu istrauktu is intiko tai irgi skunda rasyt?😂nu come on iki kokio lygio prisiknist kad bile prisiknist cia
xxxxxxxxxxx1 parašė:
as tiesiog manau jeigu zmogus per jautrus skaityt realu zmoniu pokabi o ne padlaiziavima,tai nederetu naudotis internetu... filma kuriame pvz paminetas zodis kotas …
Kurk kurk. Pvz db pamačiau moterį kuri planiukuose parašė "durnas komentaras"... Žiūrėsim ar bus vėlevėlių. Nes db atrodo kartais kad jos specialiai dedamos... Jūs daug kam nepatinka, ir labai staigiai vieną kitą ginate, tada kyla baisus konfliktas, kartais tikrai reikia biški santūrumo, bet viso to reikia ir mums visoms kurios irgi veliames į ginčus... Ai nežinau, mano nuomonė blokavimas diskriminacija...
12 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai