mille parašė:
Šiaip tai aš su jumis mandagiai kalbu. O tamsta mane čia jau išvadinot "riboto proto", "rėksne"Tatai aš ir vadinu toleraStiškumu
![]()
na jei viską priimat tiesiogiai sau, tai matyt tokia ir esat...
Geros dienos
mille parašė:
Šiaip tai aš su jumis mandagiai kalbu. O tamsta mane čia jau išvadinot "riboto proto", "rėksne"Tatai aš ir vadinu toleraStiškumu
![]()
na jei viską priimat tiesiogiai sau, tai matyt tokia ir esat...
Geros dienos
ne nu kitos mamos nusisneka totaliai!!!!!! juk diskusija ir uzvire kai pradejos svaicioti apie 10 men vaiko maitinima picomis ir desrelemis. mes iki metuku valgem grynai atskirai ruosta maista. ir taip teisybe darzelyje gauna ir desreliu ir slapenkes. mes dabar irgi kartais namuose tu desreliu issiverdam, buna ir cipsa koki suvalgo. bet esme tame, kad ne 10 men., vaikui picas kisti! ir dar rekauti, kad va paziurekit didziuojuosi tuom!!!!
JustinaMilda parašė:
Nereikia Raudonplaukes laikyti kvaila, ji teisingai zmogus kalba. Tik kad musu visuomene ir mes patys nepastebim kad dar vis gyvename tarsi prie ruso. As nesu nei u…
Na tai zinoma visos renkames kurioje ligonineje gimdyti, bet ne kuriuose namuose
Jog jeigu butu legalu tokie gimdymai, skirtos lesos, esant reikalui butu suteikta pagalba, tai tegu ir gimdo, bet dabar NERA! ir savivaliauti pacioms labai jau drastiska. Tai kaip olandijoje legalu yra rukyti zole, ja auginti, tai pradekim ja lietuvoj rukyt vietoj cigareciu, auginti darzuose, nes ten galima, o cia bandykim irodyt, kad galima pries veja papusti, na ir kas bus? istatymu lauzymas bei pazeidimas ir pasekmes ne kokios. Kol gyvename pagal Lietuvos taisykles ir istatymus, tad turime ju ir laikytis, ir taip daug lauzyti linke esam, kiek mokesciu slepiama ir visa kita... Bet cia kalbama apie zmogaus gyvybe, tad jeigu ji bent kiek siais laikais bera brangi, tad saugokime ja patys, o jei jau taip norisi to gimdymo namie, tos grazios aplinkos, tai vaziuokit i uzsieny ir gimdykit. Cia ne Jums taikau, tiesiog aplamai toms kurios ziauriai mandrios kalbeti gyvenancios uzsieny prie visu reikiamu salygu
Raudonplaukė parašė:
TIK skaitau, nes stengiuosi laikytis atokiau nuo neigiamu minčių, emocijų ir bereikalingų nervų. Nešioju savyje naują gyvybę ir jaučiu atsakomybę. Ir tau patarčiau …
Jei jaustum atsakomybe tai atakingai ir elgtumeisi, o nereizikuotum vaiko gyvybe. Kai ateis laikas ir gimdysi namuose, ziurek kad nereiketu verkti kad nespesi iki ligonine davaziuoti.
Tai ne pyktis o smerkimas tokiu kaip tu.
Meškutė26 parašė:
Raudonplauke, tai gerai jeigu Tau suteikiamos ten visos paslaugos namie ir galima saugiai pagimdyti, nes yra visa reikiama aparatura kaip issivaizduoju, mediku piln…
Cia nei anglijoje nera namuose kruvos merdiku ir nera jokiu aparatu..nesamone..ka ta raudonplauke paisto cia nesamones. Niekas cia jei nepades jei ir nelaime atsitiks jei pati iki ligonines su greitaja nespes davaziuoti.
Logiskai pamascius ir taip aisku kad jokiu aparatu is ligonines i namus niekas neves. Apsurdas kazkkoks..galetu visur uzdrausti tuos gimdymus namuose. Maziau kudikiu mirtu.
JustinaMilda parašė:
Nereikia Raudonplaukes laikyti kvaila, ji teisingai zmogus kalba. Tik kad musu visuomene ir mes patys nepastebim kad dar vis gyvename tarsi prie ruso. As nesu nei u…
Nera salygu ir Anglijoje..ka jus cia kalbat. ka jus galvojat namuose galima gimdymo patalpa apstatyti kaip palata???idomu kuo? kraujospudzio aparatais??
Kokios cia jums salygos jeigu nera namai sterilus kaip gimdymo palata, nera tiek gydytoju kaip ligonineje, apie apartu gausybe isvis jau nekalbu, nes nera namuose ir ju niekas neatves.
Kai reikes kudikiu staigiai gaivinti, arba mama kas tada bus?? o bus kaip Dievas duos..o ligonineje butu, kaip patys daktarai viska sutvarkytu.
Nesaugu namuose gimdyti NIEKUR.
"Nešioju savyje naują gyvybę ir jaučiu atsakomybę" Va sitas sakinys labai absurdiskai nuskambejo
Na jei tokia atsakomybe visos mamos jaustu, tai kas antra jauciu vaikelio netektu
Na bet tegu ji daro ka nori, jei yra kate, tegu ir perisi, kad ir gatveje susitupusi. Kam tos pagalbos namie, jei jau tokia drasi tegu viena namie ir pasigimdo, kam reikia tos pagalbos isvis, jog pacios tiek nori tu namu auros, privatumo.... Nebera ka besakyti apie tokias, teisingai viena parase, kad kuo maziau tik tokiu norinciu atsirastu
nerista parašė:
Tos kurios nesupranta kaip rizikuoja tegul gimdo kad ir darzinej.Esu pasibaisejusi tokiu moters-mamos noru.Jei zinotumete daugiau apie gimdyma ir kiek komplikaciju …
Jos pries gimdyma uzsimerkia, nepasiskiato, nepasikonsultuoja del pasekmiu, tuomet gimdymas namuose buna toks patrauklus dalykas..
As manau kad tokia kaip raudonplauke tikrai yra apsiskaiciusi, pasidomejusi ir viska nuo A-Z zino, bet ji ant tiek neatsakinga ir galu gale kvaila kad vistiek gimdys namuose. Nezinau kaip daugiau apie toki zmogu issireiksti..Tik kvaila.
Ne veltui tobuleja mokslas..visa aparatura..kad kuo maziau rizikos butu ir gimdyvei ir kudikiui, tai gal metas ir pradeti naudotis proga..o ne namuose gimdyti kaip atsilikelems.
emma parašė:
as nesmerkiu, gimdanciu namuose, jei tik tam yra tinkamos salygos![]()
as tik nesuprantu tu, kurios gimdo, net tom salygom nesant :blogai:…
Man idomu kur gali buti tokios tinkamos salygos kaip ligonineje?
Gal jau atsirado kurioje salyje kur puse ligonines i namus perkrausto tik as nezinau?
18 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai