Deina9 parašė:
Oho tada kaip pabrango... nu bet, daug kur viskas brangiau. Anksčiau jūsų nurodytos kainos buvo už 2 vaikučius.
Galima ir pavedimu, ne tik grynais.
Genetiniai tyrimai nėštumo metu atliekami siekiant nustatyti, ar būsimas kūdikis neturi genetinių ligų. Skaityti
visą straipsnįDeina9 parašė:
Oho tada kaip pabrango... nu bet, daug kur viskas brangiau. Anksčiau jūsų nurodytos kainos buvo už 2 vaikučius.
Galima ir pavedimu, ne tik grynais.
Alina.mano.vardas parašė:
Vaikas vienas.
Nuo vasario 14d. yra naujos kainos, taip mane informavo registratorė. Kadangi iki …
Galima ir pavedimu, tik kad jie ten vietoje neturi to korteliu terminalo, bet pavedimu galima, duoda sąsk nr.
genetikos klinikoje 100 eur konsultacija tik tokiu atveju, jei jau esi buves konsultacijoje anksčiau (nipt tyrimas nesiskaito). Jeigu eini pirmą kartą, konsultacija 130eur. Ir pavedimu leidžia tik už nipt atsiskaityti. Buvau penktadienį irgi galvojau, kad atsiskaitysiu pavedimu, bet vyras važiavo grynų nuimti
Simi33 parašė:
genetikos klinikoje 100 eur konsultacija tik tokiu atveju, jei jau esi buves konsultacijoje anksčiau (nipt tyrimas nesiskaito). Jeigu eini pirmą kartą, konsultacija…
Kaip man šiais laikais nebepatinka vietos, kur tik grynais gali atsiskaityt 🤦🏻♀️
rugiulaukai parašė:
Kaip man šiais laikais nebepatinka vietos, kur tik grynais gali atsiskaityt 🤦🏻♀️
Man irgi, max. Aš retais atvejais turiu grynujų, tad tenka važiuoti papildomai išsigryninti. Ne pasaulio pabaiga žinoma, ir vargo čia nėra daug, bet manau žymiai paprasčiau būtų jiems įsigyti terminalą.
Alina.mano.vardas parašė:
Man irgi, max. Aš retais atvejais turiu grynujų, tad tenka važiuoti papildomai išsigryninti. Ne pasaulio pabaiga žinoma, ir vargo čia nėra daug, bet manau žymiai pa…
Aš taip pat grynų turiu tik tada, kai išsigryninu iš reikalo 🙈 Bet žinoma, kai labai reikia, nueini ir nusiimi 😀
rugiulaukai parašė:
Labailabai nepatogu, svarbiausia, kad informuotų iš anksto, kad nebus tokios galimybės, nes kai prieš faktą pastatytas būni, tai išverčia iš kojų 🤦♀️
Aišku, suprantu ir verslus - ne tik aparatą nuomotis reikia, bet ir procentą mokėti už kiekvieną atsiskaitymą kortele, kas finale išvirsta į nemenką sumą, tad padėkoti galima bankams 😒
Son@t@ parašė:
O kiek tas tyrimas nipt kainuoja kai darėtes? Domiuosi kur čia kreiptis privačiai nes Kaune vietų bus tik nuo birželio 6d o Vilniuje nuo 5d,o man reiktų pasidaryti …
yra ju ivairių. Mano kainavo 600eur. Padaro pries tyrima ultragarsa, kad paziuret, ar sirdis plaka. Po tyrimo paskambina ir pakomentuoja rezultatus. Genetikos klinikoje, Vilniuje
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai