lengva parašė:
ačiū, mano didžiausias buvo 5,5 (čia antrą kalėdų rytą) o šiaip paprastai mažiau arba lygu 5.1
Šaunu, Jūsų labai geri rodikliai🙂
Dažniausiai gestaciniu diabetu moterys suserga 24–28 nėštumo savaitę, tačiau naujų diabeto atvejų gali būti fiksuojama ir bet kuriuo kitu metu. Skaityti
visą straipsnįlengva parašė:
ačiū, mano didžiausias buvo 5,5 (čia antrą kalėdų rytą) o šiaip paprastai mažiau arba lygu 5.1
Šaunu, Jūsų labai geri rodikliai🙂
fanvald parašė:
Ar yra tokiu, kam leido pernesiot virs terminu su gd? Ar skatino? O gal yra kas po pirmo cp, kaip supratau po cp neskatina antra karta, o gal blogai supratau 🤔
As tokia.turiu Gd.pirmas buvo cp.bet va nieko nesake.terninas 11d.o ateit pas daktare 14d tik. Bet mano rodikliai nevirsija.
karapuznike parašė:
As tokia.turiu Gd.pirmas buvo cp.bet va nieko nesake.terninas 11d.o ateit pas daktare 14d tik. Bet mano rodikliai nevirsija.
Nu idomu labai kaip cia bus. Terminas mano 12diena, tada turiu prisistatyt i gn sake, nors tai sestadienis... savaitgali siaip ar taip niekas neskatins, bet is esmes ar skatinA idomu kai dar dvieji metai po cp nepraeje 🤔 cp irgi davaitgali siaip sau nedarytu, tai net nezinau ko laukt nuvaziavus, tikriausiai spyrio i uzpakali 😁 mano rodykliai irgi jau gera men nevirsyja, be insulino esu.
fanvald parašė:
Nu idomu labai kaip cia bus. Terminas mano 12diena, tada turiu prisistatyt i gn sake, nors tai sestadienis... savaitgali siaip ar taip niekas neskatins, bet is esme…
Man ir paciai idomu kaip bus 🙈😂😂
aš šiandien Santarose pas endo buvau (prieš tai tik savo poliklinikoj pas endo buvau), tai va su tuo rytiniu padidėjusiu cukrum, tai labai svarbus yra vakarinis maistas, taigi jei valgote vakarienę apie 18 val ar pan, tai naktipiečiai yra būtini, paskutinis maistas turi būti 1,5 - 1 val prieš miegą, be to vakare būtina ir šiek tiek angliavandenių (duonos, bulvę, makaronus ir pan.)
šiaip skaičiai mano geri, tai toliau prisižiūrėti maistą, judėti irperiodiškai matuotis cukrų
bet va pikčiausia, kad supratau, jog jei būčiau normaliai valgiusi prieš gliukozės tyrimą, tai ir GD diagnozės neturėčiau turbūt
per durną galvą pati prisiskaičius patarimų iš vakaro pasistengiau mažiau valgyti ir be jokių angliavandenių, tai ir buvo šokas organizmui ... tyrimo metu pradinis cukrus buvo 5,5 ta proga, išgėrus gliukozės po 1 ir 2 val puikiausi skaičiai ...
na, sveikesnė mityba ir papildoma priežiūra, tai dar niekam nepakenkė, vienintelis dalykas, kad su GD diagnoze sakė neleis pernešioti, jau nustatytą datą teks prisistatyti į stacionarą, jei iki tol veiksmas neprasidės ... tai tik dėl šito šiek tiek neramu
lengva parašė:
aš šiandien Santarose pas endo buvau (prieš tai tik savo poliklinikoj pas endo buvau), tai va su tuo rytiniu padidėjusiu cukrum, tai labai svarbus yra vakarinis mai…
Ačiū, pas mane situacija panaši, žinok aš ir taip galvojau, kad va vakare jau negalima ir nereikia valgyt, tada cukrus ryte geresnis bus 🤦♀️ vakar buvau klinikose, tai sakė jei prieš metus būtum atėjus su tokiais skaičiais, sakytume idealūs, o dabar jau ne. Ir keista, nes daktaras pas kurį papuoliau, net apsidžiaugė, sako geri tie tavo skaičiai (o pas mane 5,1 ir 5,3 ir kelis kartus 5,5). Sako nu palauk dar einu iki kito gyd ir girdžiu kaip anas sako aš jau leisčiau insuliną. Tai dabar po savaitės važiuosiu žiūrėt. O sesutė labai nuramino ir pamatė mano skaičius, sako geri tie tavo skaičiai, nu jei ir skirs tai dozę kaip kūdikių. Tai taip ir likau pasimetus. Vieni džiaugias skaičiais, kitas jau leistis sako 🤷♀️🤦♀️ tai pasimečiau iš tikro 🙄 dar sako vėliau nuo 24 sav gali būt kad liepsim kaip tik medų valgyt ir saldžiau, kad nesigamintų acetonas. Ir tas gal juos pačius glumina, kad būtų skaičiai aukšti, tai skirtų ir viskas. O db kai tik vos ir dauguma atitinka pagal anų metų normas, gal patys dar nžno ką daryt 🤷♀️
Karolise parašė:
O kokie jūsų skaičiai? Ryte, pavalgius? Bijau kad ir man reiks.. ryt eisiu į klinikas 😞

La Mona Montana parašė:
Sveiki, taip leidžiuosi nuo 27 sav.😊 Kiek suprantu pradėjote leistis Levemir. Pas kokį endokrinologą lankotės?
Taip Levemir pas L. Šiaulienę. Vakar buvo ekoskopas pas Domžą. Nors ekoskopo duomenys geri ir nukrypimų nėra guldo į ligoninę pirmadienį dėl išsamesnių tyrimų. Gal kam panašiai buvo? Kokie tyrimai yra daromi? Kodėl reikia gultis ir kiek laiko gulėjote? Kažkaip iš to streso net nepasiklausiau gydytojo. 😐
Kostana parašė:
Pradėjus leistis insuliną pirmą rytą buvo blogas, šiandien jau geras cukrus.
O dar gal ir vaikiškas klausimas, bet ar skauda leistis? 🙄 nes pirštą badyt atrodo nieko man, o va insulinas baugina 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Karolise parašė:
O dar gal ir vaikiškas klausimas, bet ar skauda leistis? 🙄 nes pirštą badyt atrodo nieko man, o va insulinas baugina 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Insulinas mažiau jaučiasi nei į pirštą. Realiai nieko nesijaučia, tik man diskomfortas pastoviai vienu metu leistis. 😐
1 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai