Grettaa parašė:
Man endo sake tikslinga butu matuoti po pagrindiniu valgymu po 2 val., o po uzkandziu po 1 val.![]()
Ir tada po uzkandzio rodyklis turetu but ne did 7,8?
Dažniausiai gestaciniu diabetu moterys suserga 24–28 nėštumo savaitę, tačiau naujų diabeto atvejų gali būti fiksuojama ir bet kuriuo kitu metu. Skaityti
visą straipsnįGrettaa parašė:
Man endo sake tikslinga butu matuoti po pagrindiniu valgymu po 2 val., o po uzkandziu po 1 val.![]()
bitteriuska parašė:
Taip
lututee parašė:
Aš ir užkandžius dėliojau taip,kad būtų 2h tarpas. Juk tikrai kas 1h nereik valgyt ir užkandžiaut.![]()
Tai as irgi uzkandi valgau kaip min po 2val nuo paskutinio valgio! Tik po jo matuodavau krauja irgi po 2val o ne 1val!
lututee parašė:
Aš ir užkandžius dėliojau taip,kad būtų 2h tarpas. Juk tikrai kas 1h nereik valgyt ir užkandžiaut.![]()
Teisingai, cia kalba tik apie matavimus, valgyti ir uzkandziauti reiketu su 2-3 val. tarpu
Majita parašė:
Labas.Norejau jusu patarimo.Rytiniai tyrimai is venos parode cukru 5.4.Ar galejo vakare suvalgytu nemazai mandarinu itakoti tokius rodiklius.Esu 11sav nestume.Aciu …
Tai zinoma galejo.mandarinai labai saldus.ju man leido suvalgyt per visa diena kokius 5.bet tada jokiu bananu ar kitu vaisiu prie ju.
Majita parašė:
Supratau....dsr be to bloga...tai guliu pagrinde.dar mazas aktyvumas jauciu pridejo.....gal kuriai buvo nestumo pradzioje 5.4?ir nieko baisaus?ar besilaukiant neken…
Man nuo 12sav nustatytas gd. Iki siol viskas gerai, susitvarkiau dietos deka
2 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai