bitteriuska parašė:
Klausimas labiau tom kurios regulioja cukru dieta! Ar leidziat sau kada suvalgyt pyrago kavynej, nors zinot kad pakils rodykliai tikrai ta karta? 😓😊
Taip 🙈
Dažniausiai gestaciniu diabetu moterys suserga 24–28 nėštumo savaitę, tačiau naujų diabeto atvejų gali būti fiksuojama ir bet kuriuo kitu metu. Skaityti
visą straipsnįbitteriuska parašė:
Klausimas labiau tom kurios regulioja cukru dieta! Ar leidziat sau kada suvalgyt pyrago kavynej, nors zinot kad pakils rodykliai tikrai ta karta? 😓😊
Taip 🙈
bitteriuska parašė:
Ne
bitteriuska parašė:
Ankščiau leidau, dabar nebe, paskui sunku save nuraminti
nebent labai mažą gabalėlį
bitteriuska parašė:
Tikrai leidziu ir netgi gydytoja leido, sake nemarinti saves 😊
Gin. parašė:
O kas cia per pakilimas? I nestumo pabaiga netaip kyla? 🤔
Man kaimyne iskart taip pasake,bet tokia isgerianti tai galvojau ramina,bet is tiesu taip ir buvo,atsistato i nestumo gala viskas,ir kas naudoja insulina to nepastebi,nes tada organizmas maziau gamina insulino
kozanostra parašė:
Sveikos, gal kas gali paaiškinti, kodėl dauguma sako, kad cukrus kyla tik iki 34sav? Nelabai jau suprantu...![]()
Negali būti.. vyro sesuo nėštumo pabaigoje, apie 37-38 savaitę gulėjo ligoninėje dėl per didelių cukraus parodymų, mažai truko iki insulino leidimo.
Andze7 parašė:
Negali būti.. vyro sesuo nėštumo pabaigoje, apie 37-38 savaitę gulėjo ligoninėje dėl per didelių cukraus parodymų, mažai truko iki insulino leidimo.
Na man insulina skyre kai rytinis buvo 5,3-5,4 bet i gala susitvarke o gal stresas praejo,nes nuo jo kyla
DANIELA26 parašė:
Na man insulina skyre kai rytinis buvo 5,3-5,4 bet i gala susitvarke o gal stresas praejo,nes nuo jo kyla
O kai susitvarke tai vistiek duret insulina ar pati nustojote?
6 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai