E-ienė parašė:
internete yra hcg skaičiuoklių 🙂
Ieškojau, nerandu 🤷♀️
E-ienė parašė:
internete yra hcg skaičiuoklių 🙂
Ieškojau, nerandu 🤷♀️
VSJo parašė:
Ieškojau, nerandu 🤷♀️
įrašykit hcg calculator, tikrai pilna
perinatology.com/calculators/betahCG.htm viena iš daugelio
VSJo parašė:
Ieškojau, nerandu 🤷♀️
Ir be skaičiuoklės paprasta apskaičiuot – kas ~2 paras turi padvigubėti. Pas jus gerai auga.
Agrastėlis parašė:
Ir be skaičiuoklės paprasta apskaičiuot – kas ~2 paras turi padvigubėti. Pas jus gerai auga.![]()
Ačiū 🙂
Braškė123 parašė:
Šiandien 30cd., o Hcg tik 41.65... Ar yra dar vilties, kad skaičiukai pakils?
Vilties tikrai yra
o tas kitas tyrimas progesteronas? Jei taip, tai mazokas atrodo 🤔 turetu bent 30 buti
Irvutė parašė:
Vilties tikrai yrao tas kitas tyrimas progesteronas? Jei taip, tai mazokas atrodo 🤔 turetu bent 30 buti
Taip, antras rodiklis Progesteronas.
Bet aš jau vartoju Utrogestan, 200mg. ryte ir 200mg. vakare
Jau daugiau kažin ar galima...
Braškė123 parašė:
Šiandien 30cd., o Hcg tik 41.65... Ar yra dar vilties, kad skaičiukai pakils?
O čia pirmas kartas, kai darėt hcg? Klausiu, nes tiesiog reikia stebėt kas pora dienų, ar auga, tik tada hcg stebėjimas turi prasmę. O kad apie 40 tai dar nieko nepasako, tik kad nėštumas yra, o ar jis auga ar ne, hcg skaičiai parodys, aš savo nėštumą pagavau, kai hcg 14 buvo
Braškė123 parašė:
Taip, antras rodiklis Progesteronas.
Bet aš jau vartoju Utrogestan, 200mg. ryte ir 200mg. vakareJau daugiau kažin a…
Kokie matavimo vienetai? Jeigu ng tai nmol gaunasi beveik 62 tai butu labai geras prg.
Grikis parašė:
Kokie matavimo vienetai? Jeigu ng tai nmol gaunasi beveik 62 tai butu labai geras prg.

Rašo matavimo vienetus - 19,39 ng/ml
Tai gal nėra labai blogas rodiklis?
dominykamac parašė:
O čia pirmas kartas, kai darėt hcg? Klausiu, nes tiesiog reikia stebėt kas pora dienų, ar auga, tik tada hcg stebėjimas turi prasmę. O kad apie 40 tai dar nieko nep…
Taip, šiandien pirmą kartą dariau Hcg. Dabar eisiu trečiadienį pakartotinai.
Tiesiog pagal TD skaičiuoklę rodo, kad turėtų prasidėti man 5- ta savaitė. Bet Hcg skaičiukai per maži penkioms savaitėms. Dėl to ir nusiminiau, tikėjausi jau žymiai didesnio skaičiaus...
Na, bet neprarandu vilties. Tikiuosi trečiadienį pakils skaičiukai
1 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai