2024.07.18 09:34 (prieš 10 mėn.)
Besidominti parašė:
O kokius vitaminus vartojote, kad AMH kilo? Galvoju ar verta mano atveju vartoti myo inositol, nes prisiskaičiau, kad geras dalykas, bet veikia turint PKS. Aš varto…
Pas mane amh nuo 0,8 pakilo iki 2,63, tačiau tai skirtingos laboratorijos ir antrą kartą atlikus reikėjo išsiversti iš kitų matavimo vienetų, tad sakyčiau rezultatas gal ir nėra jau tiksliai toks, bet kad paaugo gerokai, tai faktas, nes ir folikulų dabar buvo ne 4, o bent 9. Ką dariau: metus laiko lankiau akupunktūrą, gėriau coq10 (swanson firmos, didelę dozę), kėliau vit D, gėriau folio rūgštį (paskui dariau pertrauką, nes per didelis kiekis nėštumo metu irgi gali padaryti žalos), žuvų taukus, seleną ir pan. Esu vartojusi ir Fh pro women vitaminus, kuriuose yra didelis kiekis myo inositol, tačiau, kaip ir sakote, jis daugiau prie policistinių. Labai svarbu daug miego. Pradėjau medituoti kasdien, kad valdyčiau streso hormoną. Beje dėl vitaminų kartais nueinu pasitikrinti į eurovaistinę, ten rodo ir folio rūgšties kiekį, man atitiko su kraujo tyrimais, nes irgi turėjau perviršį vienu metu. O šiaip dabar jau esu viską paleidusi ir beveik jokių vitaminų nebegeriu ir akupunktūros nebelankau, eisiu pasitikrinti kiek folikulų auga, ar vėl pakrito kiekis, ar pagerėjimas laikosi.