Rainbo parašė:
Mačiau vienetus
Bet pas Jus turbūt geras fsh buvo, kai pastojote su žemesniu amh?
Kokie hormonai tiriami siekiant diagnozuoti nevaisingumą, ką šių hormonų tyrimai atskleidžia ir kodėl yra svarbūs? Skaityti
visą straipsnįRainbo parašė:
Mačiau vienetus
Tikroji3 parašė:
Irgi prie aukštesnių.
Aš tik noriu pasakyti, kad nereikia nuosprendžio iš šitų tyrimų.
Pamenu dar pati forume čia klausiau, tai man visos rašė, kad batai, nes ir pks. Nuėjau pas gyd, nei pks, anei kas.
AMH irgi yra kintantis. Man kilo jis po vitaminų kurso. Arba tiesiog, organizme kilo.
Tikroji3 parašė:
Bet ir fsh yra virš normos, man iš karto kilo mintis, kad bus žemas amh. Nes prie tokio fsh man jau gydytojai sako, kad "labai vidutiniškas, nors šansų pastoti yra"…
Su zemu AMH pastoti sunkiau, bet imanoma.
Zemas AMH neturetu daryti reiksmingos itakos isnesiojimui, kai jau pavyksta pastoti, tad nesekmingo nestumo priezastis matyt kita, ne zemas AMH.
Šiaip man visada laaaabai gera išgirsti, kai kas nors parašo, jog pastojo su mažesniu amh
tik esmė matyt yra tai, jog ir fsh turėtų būti bent jau normose. Nes folikulų gali būti nedaug, bet jie turi būti kokybiški. Pikčiausia, kad gydytojai (lietuvoje) kažko tirti daugiau nesiūlo, o laikas bėga ir nieko..
Tikroji3 parašė:
Šiaip man visada laaaabai gera išgirsti, kai kas nors parašo, jog pastojo su mažesniu amhtik esmė matyt yra tai, jog ir fsh turėtų būti bent jau normose. Nes fo…
O kaip pagerinti jų kokybę? Radau, kad neva tikrasis skaistminas, DHEA gali padėti. Ar tik medikamentais?
Besidominti parašė:
O kaip pagerinti jų kokybę? Radau, kad neva tikrasis skaistminas, DHEA gali padėti. Ar tik medikamentais?
Jei žinočiau, gal jau pati pastojusi būčiau
su amžiumi tiesiog prastėja kiaušalasčių kokybė ir tiek..
Dhea tikrai gali gerinti, tik reikia žinoti, ar nėra aukštas testosteronas, pavyzdžiui, pas mane jis į aukštesnę pusę, todėl jo gerti papildomai nenoriu.
Tikroji3 parašė:
Jei žinočiau, gal jau pati pastojusi būčiausu amžiumi tiesiog prastėja kiaušalasčių kokybė ir tiek..
Jei ne per daug asmeniška, kiek laiko bandote susilaukti jau?
Rainbo parašė:
Jei ne per daug asmeniška, kiek laiko bandote susilaukti jau?
2 metus. Tame tarpe 1 nepasisekęs nėštumas ir daugiau nieko.. rodikliai labai pagerėjo, folikulų padaugėjo, bet fsh paskutinius kartus 10-11. Aš kažkaip tam ir suverčiu "kaltę".
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai