svaja parašė:
Kažkada perskaičiau beveik visą imuninio nevaisingumo temą supermamoje. Ten merginos dalinasi didelių kiekių naudingos informacijos šia tema. Ir štai koks susidarė …
Kai daugiau info, tai dar man aiškiau. Tik dabar ketvertukų eilės čia dar nėra 04 02 , 04 03, 04 04.
Maniau, kad tik iki 5keto eina, o dar ir 6šetas yra.
Reiks paskaityt, labai įdomu.
melissa89 parašė:
Aš todėl ir nusprendžiau galiausiai nesidaryti šio tyrimo. Pagalvojau, kad nei pati mokėsiu normaliai interpretuot, nei kokia K supras ką nors šiuo klausimu. Tik su…
Aš tai sakau dėl tikimybės nustatymo, kadangi visų atsakymų reikšmių nežinau, tai nežinau ir kiek tiksliai procentų gaunasi. O sakykim 25proc ir 75 proc tai jau toks nemažas skirtumas. Kitaverus, tai tikimybė, jei nėra visiško sutapimo, tai nežinosim, kas sukrito ir vis vien reiktų gydymo. Nebent atsakyme yra visai skirtingi skaičiai, ir tuomet ramu, kad suderinamumo klausimas neaktualus. Atmetimui. O jei yra nors kiek, tai suvokti išeina, kad aktualu. O jei 75 ar 100proc, tai supranti, kad tikrai visais atvejais bus atmetimas, tai tikrai rimta, garantuotai reikia vaistų. Kaip pvz mano imuniniai, tai ir suprask kaip nori, į normas aš patenku, į tokius kas iš Beer knygos tai aš ir viską atitinku, kaip ir nėr už ko griebtis. Pas mane tik helperių 5 su biškiu kai apačia yra 6 ir tokie ale pavieniai įtarinėjimai, aspektai. Tai visad audinių suderinamumo klausimas kažkur kirbėdavo. Gal tiesiog aš puolu vyro apvaisintas kiaušialąstes, ypač po tokio pirmojo nėštumo. O gal ir jis taip baigėsi todėl ir nepastoju ir biocheminsi tai čia didžiausias pasiekimas. Tai mane dėl to domina, tik va dėl atsakymo interpretavimo. Dabar kai daugiau žinių, tai suprantu. Taip pat yra kai kurie tipai pvz 0501 - organizmas jį atpažįsta kaip vėžinį darinį ir bet kuriuo atveju puola. 0101 ir 0102 organizmas atpažįsta kaip beveik identiškus, nes pusė skaičiaus yra vienodi, tai vėlgi gali būti bėdų. Čia kaip ir tos poros atsakymuose
0401 ir 0402 - turėtų būt bėdų
0401 0201 - ok
0505 0201 - ok
0505 0402 - ok, tada 25proc. čia su sąlyga kad 0505 organizmas neatpažįsta kaip 0501 (pavojaus), o ar atpažįsta ar ne, nežinau, nes neturiu info. Jei atpažįsta tai tada 75proc.
O pagal svajos metodą, tai iškart aišku, kad 75 proc. atmetimo. Geras jis, reik daugiau skaityt.
Šiaip logiškai pagalvoju manau, kad nu tikrai nedažnai turėtų gautis visiškai visiškai skirtingi skaičiai. Ir netgi tokiu atveju, ramint imunitetą. Visvien ta pati išeitis.
K tai ne, nepakonsultuos šitu klausimu.