Nykštukė parašė:
Rimtai? 😳 pvz jei ir butu kokie 26 eur is viso? Nes gi galima atsisiust su dhl, kur siuntimas 20eur
Tikrai taip, transporto išlaidos į muito suma nesiskaičiuoja, drasiai galite pati prekiu krepšelį krauti iki pat 22 eur
Nykštukė parašė:
Rimtai? 😳 pvz jei ir butu kokie 26 eur is viso? Nes gi galima atsisiust su dhl, kur siuntimas 20eur
Tikrai taip, transporto išlaidos į muito suma nesiskaičiuoja, drasiai galite pati prekiu krepšelį krauti iki pat 22 eur
Nykštukė parašė:
Tik nepamirskit dar siuntimo kainos, jie skaiciuoja viska kartu. As buvau uztaikius, kai nuolaida buvo 15 proc. tai gavosi be keliu centu 21 eur.( pirkau inositoli,…
Kaip čia įdomiai kalbat apie Colostrum , reik
Ir man užsisakyti .. aš seku viena daktare Instagrame , tai ji šita Colostrum siūlo sergant Covidu vartoti ... dėl siuntimo is IHerb - aš uzsakineju iki kokiu 145 eur max su transporto išlaidomis , kad būtų ta bendra suma , jei siunčiu per UPS arba DHL ,tuomet 22 eur yra mokama muitinės tarpininkui už paslaugas ir 21% PVM nuo bendros sumos ....jei užsakymo suma yra didesne negu 150 eur , tuomet dar prisideda muito mokestis , niekad nevirsijau sumos , taigi nežinau koks jis skaičiuojamas ... o dėl 22 eur - čia su transporto išlaidomis turi būti tokia suma , patartina kokiu 0.20-0.30 eur mažiau negu 22 eur užsakinėti, nes jie ten perskaičiuoja tos dienos dolerio kursą ir tuomet gali prireikti muitinės tarpininko paslaugos ...beje turiu IHerb nuolaidų kodą CBO6375 , jei kam reikia , galit pasinaudoti .
Marga 2 parašė:
Ir man užsisakyti .. aš seku viena daktare Instagrame , tai ji šita Colostrum siūl…
PVM mokamas tik tuo atveju, jei siuntos (pačios siuntos be pristatymo) suma siekia 22 eurus. Jei siuntos vertė viršija 22 eurus, PVM skaičiuojamas nuo siuntos vertės + siuntimo kainos.
Marga 2 parašė:
Ir man užsisakyti .. aš seku viena daktare Instagrame , tai ji šita Colostrum siūl…
Na aš pasikartosiu užsakinėju iš iherb q10, kuris kainuoja beveik 22 eur su transporto išlaidomis būna ir 24-25 Eur ir jokiu mokesčiu papildomai neteko mokėti per begalės kartu
O kas liečia papildus su imunoglobulinu, tai tas tiesa, kad juos vartoja ir sergant/prasigus covidu. Rusijoje todėl ir yra trūkumas leidžiamo imunoglobulino, nes visos atsargos skirtos sergantiems.
Šnarpšt parašė:
PVM mokamas tik tuo atveju, jei siuntos (pačios siuntos be pristatymo) suma siekia 22 eurus. Jei siuntos vertė viršija 22 eurus, PVM skaičiuojamas nuo siuntos vertė…
Visada Siunciu per UPS arba DHL , tai ten
Dar 22 eur reikia mokėti muitinės tarpininkui
Marga 2 parašė:
Visada Siunciu per UPS arba DHL , tai ten
Dar 22 eur reikia mokėti muitinės tarpininkui
Muitinės tarpininko paslaugos reikalingos tuo atveju, jei siunta apmokestinama PVM. Jei ji neapmokestinama PVM (t. y., jos vertė nesiekia 22 eurų), jokie muitinės tarpininkai nereikalingi.
Chloe8 parašė:
Kai daugiau info, tai dar man aiškiau. Tik dabar ketvertukų eilės čia dar nėra 04 02 , 04 03, 04 04.
Chloe kiek tu visko žinai , man tai čia kosmosas atrodo .. bet šita tema begalo yra aktuali ...esu buvus viena karta pas Sitkauskiene , kuri pagrindine palete ištyrė ir nieko nerado , vyro netyrem... bet kokiu atveju gydymas LITai , intralipidai , imunoglobulinas ... šiandien kaip tik turejau LITu injekcija is vyro kraujo ,čia Vilniuj darausi , gydytojas paminėjo kad butų gerai pakaitalioti su donoro Litais...
Šnarpšt parašė:
Muitinės tarpininko paslaugos reikalingos tuo atveju, jei siunta apmokestinama PVM. Jei ji neapmokestinama PVM (t. y., jos vertė nesiekia 22 eurų), jokie muitinės t…
Aš turejau omenyj jei siunti už didesne suma pvz 100 eur , tuomet 22 eur muitinės tarpininkui ir 21% PVM
Marga 2 parašė:
Chloe kiek tu visko žinai , man tai čia kosmosas atrodo .. bet šita tema begalo yra aktuali ...esu buvus viena karta pas Sitkauskiene , kuri pagrindine palete ištyr…
O kas Lietuvoje su Lit dirba? Kelis kart jau mačiau forumuose, kad Lietuvoje gydėsi su lit, bet taip ir nesužinojau pas ka čia
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai