AsEsuCia parašė:
Planuojam vasaros pabaigoje jei pavyks vyrui issiprasyti atostogu. Pas gydytoja Embre Turgut![]()
Pas Emre ir as planuoju i rudenio puse. O jau komunikavote su juo?
AsEsuCia parašė:
Planuojam vasaros pabaigoje jei pavyks vyrui issiprasyti atostogu. Pas gydytoja Embre Turgut![]()
Chloe8 parašė:
![]()
Mielasis, man čia biškį tyrimų pasidaryt reikia, truputėlį kainuos šeimos biudžetui. Kiek? Ne, ne nedaug, nesijaudink
![]()
Ir byra pinigai lauk pro pirštus k…
Nuuu,juokas ima negaliu😄😄😄
Jau ir taip bele kiek išsitaškyta,pasakytum,nu va čia dar" keletas" tyrimų ir bus viskas
:D,o galiausiai "užmuši",kai pasakai,kad reikės ivf Lv,kurio kaina 10.000€
Oi nu reikia ir pasijuokt,kiek galima čia liūdėti
ačiū už info chloe,kaip visada aukso vertės
eresos parašė:
Nuuu,juokas ima negaliu😄😄😄
Jau ir taip bele kiek išsitaškyta,pasakytum,nu va čia dar" keletas" tyrimų ir bus …
Visad malonu paplepėt
SunMoon parašė:
Jo, jau turiu daugmaz plana... dar vis derinamas likusias detales del imuno gydymo ir t.t.. laukiu jo atsakymo i man iskilusius klausymus.. ilgai kol atraso :)) bet jau turejom skambuti, ir puse sau aktualiu klusimu pamirsau paklausti.. tai dabar laukiu kol atrasys :)) bet zinau kad turiu susiveikti kontraceptines ir menesi iki ivf jas vartoti... tada turejo siaip daug kritikos nw.. sake kad mano stimuliacija nebuvo suvaldyta.. kad 32 folikukus subrantinti yra nenormalu.. ir kad is 32 tik 3 blasto yra geros kokybes tai cia mazdaug sake, kad negerai suvaldyta stimuliacija.. skyre myo inozitoli vartoti bent menesi iki ivf.. zodziu reikia suvaldyti hormonus, kad butu normali stimuliacija
tik del pacio ikelimo neissiaiskinom.. as bandau ikalbinti ne medikamentiniam kad darytu :)) ir zinoma genetinius del 3 biocheminiu man jau liepe darytis
Chloe8 parašė:
IVF - in vitro fertilization (apvaisinimas mėgintuvėlyje). Atsiprašau, šįkart nesusilaikiau...![]()
taip taip, zinau, kad IVF, tik siuo atveju klaidele iveliau 😅 mane pacia kartais suerzina menkos kitu klaidos! 🙈😅
Aciu uz komentara, pasidomesiu del galimybes ji atlikti. Taciau ar yra gydymas, kokie zingsniai, jeigu gimda "priesiska" embrio? Idomu kas lemia toki gimdos tipa: genetika, paveldimumas, persirgtos ligos? Gal zinot daugiau.
AsEsuCia parašė:
Jo, jau turiu daugmaz plana... dar vis derinamas likusias detales del imuno gydymo ir t.t.. laukiu jo atsakymo i man iskilusius klausymus.. ilgai kol atraso :)) bet…
Jis teisus,is tokio kiekio, tik 3 liko-tikrai blogas rezultatas. Bet ar cia 100%kalta stimuliacija,irgi negalima teigti. Kalbat Ang?
As_Emi parašė:
taip taip, zinau, kad IVF, tik siuo atveju klaidele iveliau 😅 mane pacia kartais suerzina menkos kitu klaidos! 🙈😅
Tuomet tik lit
AsEsuCia parašė:
Jo, jau turiu daugmaz plana... dar vis derinamas likusias detales del imuno gydymo ir t.t.. laukiu jo atsakymo i man iskilusius klausymus.. ilgai kol atraso :)) bet…
Iš 30 tik 3 tai čia tikrai nekažką... Nors pas mus iš 13 0 buvo...
Iki 35 metų su tinkama stimuliacija, normalioj laboratorijoj tikėčiausi 40-60proc. arba svajingai tikėčiausi daugiau
Aišku dar ir kokybė nuo mūsų pačių priklauso.
Bet su Tr tai kartais ir ta vienintelė kiaušialąstė tampa kuo puikiausiu live birth pavyzdžiu, tai galima tikėtis, priklausomai nuo situacijos. Šaunu kai yra tiek rezervo
Tikrai žymiai daugiau galimybių.
SunMoon parašė:
Jis teisus,is tokio kiekio, tik 3 liko-tikrai blogas rezultatas. Bet ar cia 100%kalta stimuliacija,irgi negalima teigti. Kalbat Ang?
Blastuku tai 7 turejau (like vis dar uzsaldyti), bet geros kokybes tik 3. Embre sake, kad butu patenkintas jei bent 8 geros kokybes isgautu, del to kas be ko isci taikys
o kokios tos kitos priezastys as nezinau..
gal mano kiausialastes mazai kokybiskos.. bet gydytojas nesake kad vartoti kazkokiu papildu man iki ivf.. sake nereikia man..angliskai kalbu daugmaz laisvai.. gal truksta tam tikru medicininiu terminu. Mano darbas yra vien anglu kalba.. bet kai skambinausi su Embre, nezinojau kaip mthfr geno mutacija pasakyti.. arba kaip hcg pasakyti angliskai :DD o jus kalbat? Jau skambutis buvo?
Na mes tr darem, amžius dar nėra 30.
Ispunktavo 30 foliu, 16buvo brandžios apsivaisino 12, o iki blastuku užaugo tik 1. Tai nezinosi kaip čia bus. Serapinas sake su genetika viskas bus gerai. Aš labiausiai linkstu prie to, kad endometrioze stipriai pažeidusi kiaušialąsčių kokybę, bet turkai sako, kad turi daug pacienciu su endo, tai negali pasakyti kodėl taip yra🤷
AsEsuCia parašė:
Blastuku tai 7 turejau (like vis dar uzsaldyti), bet geros kokybes tik 3. Embre sake, kad butu patenkintas jei bent 8 geros kokybes isgautu, del to kas be ko isci t…
As, turiu anketa,kontaktus. Bet, neperlipu per save,ja uzpildyti. Siuo metu, baime ima virsu. Galvoje,tik tokie planai,siai dienai.
Bet tikiu,kad susisiekusi su juo, gausiu vilties, bandyti dar karta. 🙏
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai