Forget-Me-Not parašė:
Merginos.... Nebeturėsiu kitų bandymų. Ir nebeturėsiu daugiau nėštumų. Per šį privalau pasiimti viską.
Kiek pastangu, tikekimes pavyko! Sveikinu ir linkiu geru sveikatu!!!
Forget-Me-Not parašė:
Merginos.... Nebeturėsiu kitų bandymų. Ir nebeturėsiu daugiau nėštumų. Per šį privalau pasiimti viską.
Kiek pastangu, tikekimes pavyko! Sveikinu ir linkiu geru sveikatu!!!
emma12 parašė:
Gal čia tos kur greit pastoja ir turi vien berniukus , pas mane irgi vienas iš vieno čiklo o antras iš antro . , aš net berniuko neturėdama norėjau mergaitės , ir …
Musu visi trys vaikai is pirmo ciklo kibo
Forget-Me-Not parašė:
Aš saviškiui sakau jei vėl bernas, galėsi statytis kambarį lauke. Panikuoja vargšas 😂
Aš linkiu jums dukrytės po šitiek pastangų 😍 Jei pasiseks gal ir aš pabandysiu trečią kartą 😁
Kumutuke parašė:
Musu visi trys vaikai is pirmo ciklo kibo![]()
Ir mergaite?
Forget-Me-Not parašė:
Ačiū abiems 😄🤗
Aš ir tikiuosi ir linkiu kad būtų mergytė , netik Jums laimės būtų , bet ir mums vilties ižiebtumėt, kad gal suveikė tie metodai .
emma12 parašė:
Aš ir tikiuosi ir linkiu kad būtų mergytė , netik Jums laimės būtų , bet ir mums vilties ižiebtumėt, kad gal suveikė tie metodai .
Nerealios visos! 🤗
Forget-Me-Not parašė:
Nerealios visos! 🤗
O gal galetumete pasakyti kokius ovuliacijos testus naudojote? Nes minejote, kad kazkokius is pigesniu. Ar kokybiski?
is anksto aciu
Dilena parašė:
O gal galetumete pasakyti kokius ovuliacijos testus naudojote? Nes minejote, kad kazkokius is pigesniu. Ar kokybiski?is anksto aciu
Štai šiuos. Tikrai kokybiški. Nėštumo testukai 20 miu, bet vaiduokliuką parodė jau 11 dpo. Šitą dėžutę turiu dar nepradarytą, tai kaip ir nebeprireiks. Pardavinėsiu.

Na, bandysim šį ciklą ir mes. Bet jau perdegiau, nes užsitęsė vos ne metus viskas
iš pradžių nemažai teorijų taikėm kelis mėn, nieko, pasirodo bėdelių buvo, polipai gimdoje, išsioperavau, netrukus pastojau ir 10sav persileidau. Dabar antras ciklas po nelaimės ir bandysim vėl. Bus vienas kartas +opk, tai kai ov testas rodys teigiamą
1 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai